header foto header foto header foto header foto
 

Over Hisalis

Hockeyclub Hisalis is een groeiende en bloeiende hockeysportvereniging met bijna vijftig jaar clubgeschiedenis, gelegen in het hart van de Bollenstreek. Onze vereniging richt zich daarom vooral op inwoners uit Hillegom, Lisse, Lisserbroek, Sassenheim, Voorhout en de Zilk. Hisalis is financieel gezond en kent een gestaag groeiend ledenaantal (700+) en veel vrijwilligers.

Hisalis is een echte familieclub, waar gezelligheid en een goede omgang met elkaar (met in achtneming van de normen en waarden) voorop staat. Het motto is 'samen met elkaar, voor elkaar'. U kunt er hier meer meer over lezen.

Bij Hisalis kunt u terecht voor prestatief hockey, recreatief hockey en G-Hockey (hockey speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking). Voor de aller-aller kleinsten is er Funkey (beweging- en speltraining als voorbereiding op hockey).

Ons streven is om een club te zijn waarbij prestaties en vooral plezier in sport in harmonie naast elkaar bestaan. Wij vinden dat iedereen, van jong tot oud, op zijn eigen niveau bij Hisalis moet kunnen hockeyen. De club heeft uitstekende faciliteiten voor zowel het "breedte hockey" als ook het "prestatie hockey". Onze Technische Commissie werkt continue aan de verdere versterking van beide stromingen.


Het complex van Hisalis

Vanaf het begin heeft Hisalis zijn wedstrijden gespeeld aan het complex op de Ter Spekkelaan in Lisse. In 2001 is het huidige clubhuis in gebruik genomen.

In ons clubhuis wordt de bovenste etage gebruikt door BLOS kinderopvang die op weekdagen een Sport Buitenschoolse Opvang aanbiedt.

Hisalis heeft drie speelvelden: twee semi-watervelden en een zand-ingestrooid veld van zeer hoge kwaliteit. Onze semi-watervelden kunnen worden besproeid en spelen dan nagenoeg net zo snel als een volledig-waterveld.