header foto header foto header foto header foto
 

Communicatie

HC Hisalis gebruikt de website als belangrijkste en formeel communicatiekanaal. Alle nieuwsberichten en mededelingen (denk bijvoorbeeld aan afgelastingen) publiceren we altijd op onze website. Het is supereenvoudig en altijd leuk om onze nieuwsberichten te delen door middel van de "share” knop bij de artikelen. Op de website staat daarnaast heel veel informatie over wedstrijdschema’s, teaminformatie en competitiestanden.

Goed om te weten: het beeldmateriaal dat wij gebruiken toetsen we aan de richtlijnen van onze privacyverklaring.

Inloggen op de website

Leden kunnen voor persoonlijke informatie inloggen op de website onder de tab 'leden" vervolgens inloggen. Nadat je ingelogd bent krijg je toegang tot gegevens met betrekking tot o.a. contactgegevens teamgenoten, eigen adresgegevens om eventueel aan te passen, het plannen bardiensten en fluitbeurten en  de wedstrijdschema's met bijhorende taken.

Hisalis App

Op de mobiele telefoon is de Hisalis App te downloaden. Dit is een zeer complete App waar je gegevens over de hockeyclubs, wedstrijden, teams, etc. kunt terugvinden. De belangrijkste nieuwsberichten worden ook via de App verspreid. Tevens je kan ook bijvoorbeeld pushberichten ontvangen met wedstrijdeindstanden van bv. de kinderen, prestatieteams als heren-1 en dames-1, of de andere teams in jouw poule.

Elektronische correspondentie

De schriftelijke communicatie tussen HC hisalis en haar leden gebeurt elektronisch. Het e-mailadres dat in LISA bij het lidnummer staat vermeld wordt hiervoor gebruikt. Het is de verantwoordelijkheid van de leden om het juiste e-mailadres te registreren en up-to-date te houden. Tevens ook handig om het correspondentieadres van HC Hisalis toe te voegen tot je contacten, zodat de mails niet in de 'ongewenste of spam inbox' komen.

Social Media

Onze website is belangrijk, maar zeker niet het enige medium waarlangs we contact zoeken met onze leden. HC Hisalis is natuurlijk ook op Facebook te vinden. De belangrijkste nieuwsberichten zetten we via het populaire vriendensysteem door. We nodigen je van harte uit om 'vriend' van HC Hisalis op Facebook te worden. Overigens zijn diverse teams ook op Facebook en/of Instagram te vinden.

Naast Facebook en Instagram is ook ons populaire Twitterkanaal (@Hisalis) het vermelden waard. Veel nieuwsberichten zetten we door op Twitter, zodat je direct de updates via je mobiel kan teruglezen.

Als je veel met nieuwslezers werkt zal je onze RSS feed waarschijnlijk waarderen. Alle nieuwsberichten komen zo automatisch in jouw aggregator terecht.

Narrow casting

In het clubhuis van HC Hisalis hangt een TV-scherm waarop we een zogenaamd narrow-casting programma uitzenden. Hierop staat op speeldagen het speelschema met de velden vermeld. Vervolgens worden hierop live de wedstrijduitslagen van alle HC Hisalis teams gepubliceerd. Nieuwsberichten en informatie over H1 en D1 wordt hier ook op gepubliceerd.

PR van Heren-1 en Dames-1

De PR-commissie van HC Hisalis verzorgt de wedstrijdverslagen van Heren-1 en Dames-1 die we, naast plaatsing op onze site, aanbieden bij de regionale weekbladen. De berichten worden regelmatig geplaatst, zodat onze streekgenoten goed op de hoogte zijn van de prestaties van onze H1 en D1.