header foto header foto header foto header foto
 

Juniorenlijn

Sporten is gezond; dat geldt voor volwassenen, maar nog meer voor de jeugd. Hockey is een snelle balsport met een enorme diversiteit aan speeltechnieken: van pushen, turns, shaves, hammeren en low-backhands tot chops, flatsen en scoops. Hockey is niet alleen heel leuk en uitdagend om te doen, maar het zal ook je lichaam sterker, soepeler en leniger maken. Daarnaast zal je ook zeker gaan merken dat je uithoudingsvermogen, coördinatie, balgevoel en zelfvertrouwen sterk verbeteren. En... last, but not least, in een teamsport als hockey leer je om in groepsverband doelen te bereiken! Allemaal superpositief dus!

Mocht je nog niet zeker zijn of hockey jouw sport is dan kun je bij ons drie keer 'op proef' meetrainen. Daarna kan je beslissen of je definitief lid wil worden. Via deze link kom je op een pagina waar je alles kunt lezen over het lidmaatschap van H.C. Hisalis. Je kunt daar ook meer informatie vinden over de genoemde proeftrainingen. Mocht je nog aanvullende vragen hebben, dan zal je daar ook relevante contactinformatie vinden. In vakantieperiodes kan het voorkomen dat sommige contactpersonen op vakantie zijn; probeer het dan later nog een keer...

De juniorenlijn zorgt voor allerlei zaken met betrekking tot hockeyactiviteiten van jongens en meisjes tussen circa tien jaar en achttien jaar oud. Jongere kinderen vallen onder de Jongste jeugd.

Voor onze junioren elftallen wordt voor alle teams twee keer per week een training georganiseerd. De junioren spelen hun wedstrijden op zaterdag. De juniorenteams worden op sterkte en/of leeftijd ingedeeld.

De directe ondersteuning voor de juniorenlijn komt van de lijncoördinatoren, en kan wanneer nodig secundair worden aangevuld met bijvoorbeeld hulp uit de technische commissie, het wedstrijdsecretariaat, de arbitragecommissie of de materiaalcommissie. Al deze mensen zijn nodig om ervoor te zorgen dat de jeugd veilig en met plezier kan spelen. Er moeten coaches en trainers geregeld worden voor alle teams, de wedstrijden moeten worden ingepland, scheidsrechters geregeld, de teams moeten worden ontvangen en dat moet ook allemaal gecommuniceerd worden. Een overzicht van betrokken contactpersonen is hier te vinden.

Wij doen dit alles met heel veel plezier en zijn daarbij continu bezig om verbeteringen aan te brengen met als doel dat alle spelers een fijne en sportieve tijd bij Hisalis kunnen beleven.


 

 

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.