Wedstrijdverslagen H1/D1 Sep
27

Dames 1 speelt gelijk tegen Baarn: 2-2

Nieuws afbeelding

Afgelopen zondag was dames 1 te gast bij Baarn. De tegenstander werd in het eerste kwart goed onder druk gezet, maar de gecreƫerde kansen leidden nog niet tot doelpunten. Hisalis begon het tweede kwart weer sterk en na een mooie aanval schoot Sanne Dijkstra de bal hard op de plank: 0-1. Dit gaf de dames vertrouwen en al snel na het eerste doelpunt volgde een aanval over de linkerkant van het veld. Door een voorzet van Kim de Munk verdween de bal via Sanne Dijkstra wederom in de goal: 0-2.

Na het tweede doelpunt lukte het Hisalis niet om hun goede spel voort te zetten. De dames waren niet meer zo scherp als in het eerste kwart en Baarn wist hier van te profiteren. Door een snelle counter lag de 1-2 enkele minuten later al in het net. De dames van Baarn kregen weer vertrouwen in de wedstrijd en voerden de druk op. Een goed uitgevoerde strafcorner zorgde ervoor dat het nog voor het einde van het tweede kwart 2 - 2 werd.

Na de rust wist Hisalis weer meer het eigen spel te spelen, maar ook Baarn was gedreven om de overwinning binnen te halen. Beide teams creĆ«erden hierna nog een aantal mooie kansen, maar wisten niet meer te scoren. Na het laatste fluitsignaal gingen de dames met 1 punt terug naar Lisse.

Wedstrijdverslag: Bente Zandbergen