header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie Dec
2

Tijd Voor TIPS

Het is voor de trainers, coaches en teambegeleiders weer tijd voor TIPS! Voor wie het nog niet weet: TIPS is de "spelers-hockeyvaardigheden" module van Hisalis. Spelers/speelsters worden beoordeeld op vier basispijlers: Techniek, Inzicht, Persoonlijkheid en Snelheid. Alle begeleiders leggen per speler/speelster het huidige spelniveau vast, alsmede natuurlijk mogelijke verbeterpunten. TIPS is van belang om de specifieke kwaliteiten van spelers/speelsters te onderkennen, registreren en verder te begeleiden. 

De TC van Hisalis wil - mede aan de hand vanTIPS - kort na de winterstop reeds een aanvang maken met de voorindeling voor het komende seizoen. Alle trainers en coaches hebben ondertussen (als het goed is) een email van Frans Duivenvoorden ontvangen met invulinstructies. 

We weten dat bij Hisalis spelers/speelsters graag willen weten hoe ze ervoor staan. We hebben daarom alle coaches, trainers en teambegeleiders verzocht om naast het invullen van TIPS aanvullend ook de resultaten met de spelers/speelsters (kort) te bespreken. Deze feed back motiveert en stimuleert, natuurlijk is het ook gewoon leuk om even 'een-op-een' met een speler/speelster te praten over hockeyzaken, en hoe hij of zij ervoor staat in het team. Daar worden we allemaal beter van, en dat is precies de bedoeling van TIPS.

Veel succes, we zijn benieuwd!

TC Hisalis

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.