header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie Okt
26

Hisalis start met het Digitale Wedstrijd Formulier

De KNHB heeft besloten om in het weekend van 3 november 2012 voor de junioren en op 4 november voor de seniorenteams (uitgezonderd Dames 1 en Heren 1) te starten met het Digitale Wedstrijd Formulier (hierna: DWF). De jongste jeugd werkt al een tijd naar tevredenheid met het DWF. Het eerste weekend van november start Hisalis met het Digitale Wedstrijd Formulier voor junioren en seniorenteams.

Het voordeel van het DWF is dat de uitslag en de gegevens van iedere wedstrijd snel en eenvoudig digitaal ingevuld kunnen worden. Een aantal gegevens, zoals wedstrijdnummer en teamleden, staat al standaard in het DWF. Het invullen en wegbrengen van de papieren wedstrijdformulieren is voor de veldwedstrijden niet meer nodig.

De scheidsrechters en de coach/begeleider/aanvoerder van een team moeten het DWF direct na de wedstrijd invullen. Dit kan met een mobiele telefoon (smartphone), PC of tablet. Op de club staat ook een  computer om het DWF in te vullen. De coaches/begeleiders/aanvoerders van een team en de scheidsrechters hebben via de e-mail uitgebreide informatie over het DWF ontvangen.

Ben je coach/begeleider/aanvoerder van een team of scheidsrechter en heb je over het DWF geen uitgebreide informatie per e-mail ontvangen? Stuur dan een e-mail naar het wedstrijdsecretariaat en geef aan van welk team je de coach/begeleider/aanvoerder bent.
Voor de seniorenteams is dat Petra Zuiderduin, bereikbaar via e-mailadres [email protected] en voor de juniorenteams is dat Henk en Elian Cozijn, bereikbaar via e-mailadres [email protected].
 
Het DWF is voor de meeste teams nieuw. Met elkaar kunnen we zorgen dat het DWF een succes wordt.

Veel succes met jullie team en het DWF!

Gerelateerde nieuwsberichten

Hockeyseizoen 2024-2025

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

17-4 Wafel Woensdag