header foto header foto header foto header foto

Wedstrijdverslagen H1/D1 Okt
9

Dames 1 Hisalis pakt eerste punt bij Saxenburg: 0-0

Vorige week tegen de Leidse Studs werd met 0-6 verloren, maar de week ervoor was het maar net een 1-0 verlies uit tegen Westerpark, beide middenmoters in de competitie. Tegen Westerpark liet Dames 1 goed veldspel spel zien met een aantal mooie aanvalscombinaties. Verdediger Doris Seegers zorgde met haar vele reddingen voor een optimistische sfeer in de ploeg. De bal rolde echter 1 x ongelukkig in het doel van Hisalis zodat er toch nipt verloren werd.

Afgelopen weekend ging Hisalis Dames 1 op bezoek bij Saxenburg in Haarlem, beide teams staanonderaan in de ranglijst met 0 punten. Saxenburg was echter ook gebrand op de winst en zette veel druk. De thuisploeg  wist driestrafcorners mee te krijgen in de eerste tien minuten maar wist er geen enkele te verzilveren. Hisalis werd de eerste dertig minuten op eigen helft vastgezet, maar hield goed stand door goed en solide verdedigend spel. De tweede helft ging meer gelijk op, maar de doelpunten wilden bij beide ploegenniet vallen. De eindstand bleef dus 0-0.