header foto header foto header foto header foto
 
Arbitragecommissie Okt
7

Nieuws van de arbitragecommissie

De KNHB zet het komend seizoen hoog in op de nieuwe scheidsrechterscursus gebaseerd op "e-learning": zelf thuis (via het internet) oefenen door middel van voorbeeldfilmpjes met uitleg, in je eigen tijd, in je eigen tempo. Wij vonden de sneak preview er veelbelovend uitzien! Verdere informatie, start- en examendata volgen binnenkort. De cursus is verplicht voor 16 plussers die nog geen kaart hebben. 14-15 jarigen zijn van harte uitgenodigd om de cursus te doen. Ook voor ouders van jongste jeugd leden een uitgelezen kans om de regels te leren, en hopelijk eens een partijtje te fluiten. 

Let op: alle leden van 16 jaar en ouder zijn verplicht om de scheidsrechterkaart (C-kaart) te hebben. Als iedereen z’n steentje bijdraagt, fluit je gemiddeld zo’n 3 a 4 wedstrijden per seizoen. Het behalen van de C-kaart zorgt er natuurlijk ook voor dat je de regels tot in detail goed leert kennen.

Scheidsrechter-coaches gezocht

Je gloednieuwe scheidsrechterskaart op zak, en dan voor het eerst fluiten… beetje spannend! Ervaren scheidsrechters willen je graag op weg helpen: voorbespreken, tips & tricks, feedback. Geen schaduw-scheidsrechter, maar je eigen coach. Het komend seizoen wil de arbitrage commissie onervaren scheidsrechters op zaterdagochtend begeleiden door een scheidsrechter-coach. We zoeken nog enkele scheidsrechter-coaches!

Collega's voor de arbitragecommissie gezocht

De arbitragecommissie is op zoek naar 2-3 collega’s om de commissie te versterken. Ervaring als scheidsrechter is niet nodig, enthousiasme en een beetje tijd wel. Zie de bijlage voor de volledige vacaturetekst.

Namens de arbitragecommissie van H.C. Hisalis ([email protected]),

Gertrud Suurmond
Katrien Grünberg
Bijlage

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.