header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Sep
7

Nederlands Kampioenschap Hockey Techniek

Komt de nieuwe Nederlandse Kampioen Hockey Techniekwellicht van Hisalis? Tijdens de herfstvakantie van 2012 is er voor de vierde maal het RABO NK HOCKEY TECHNIEK. Heb jij de "stiX-Factor" en ben je tussen de 8 en 13 jaar, schrijf je dan nu snel in! Wie weet word jij de Nederlands kampioen van jouw leeftijdscategorie, en win je onder andere een Adidas Kledingpakket ter waarde van € 250,-.
 
Je krijgt een dag lang techniektraining en wedstrijdvormen onder begeleiding van speciaal opgeleide techniektrainers. Per leeftijdscategorie gaan er elke voorronde een aantal finalisten door naar de Champions Day. Tijdens deze speciale finaledag in november maken hockeyinternationals de Nederlandse Kampioenen Hockey Techniek 2012 bekend. Als deelnemer ga je hoe dan ook naar huis met een Rabo-bidon, een Adidas hockeybal plus een NK-shirt, en ben je ook zeker een geweldige ervaring rijker.
 
Er zijn dit jaar maar liefst twintig voorrondes in de herfstvakantie waaruit je kunt kiezen, dus altijd bij jou in de buurt! Voor meer informatie (overzicht met alle data en locaties, kosten, inschrijven, etc.) ga je naar www.rabosport.nl/nkhockeytechniek.
 
Wees er wel snel bij, want vol = vol !


Bijlage

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.