header foto header foto header foto header foto
 
Clubhuis en Bar Jun
14

Inloopspreekuur van Boekestein fysiotherapie op de club

Goed nieuws! Met ingang van het volgend seizoen kunnen de leden van Hisalis gebruik maken van een inloopspreekuur van Boekestein fysiotherapie. Op de club! Ter introductie zal er tijdens de familiedag op 16 juni 2012 een begeleidingsteam van Boekestein Fysiotherapie aanwezig zijn. Op de familiedag geven wij adviezen, begeleiding en eventuele blessurebehandelingen om deze dag voor iedereen te laten slagen.

Volgend seizoen (2012-2013) zullen wij op vaste tijden een blessureavond bij HC Hisalis organiseren. De frequentie van deze blessureavond zal in nader overleg naar behoefte worden vastgesteld. Bij aanvang van het nieuwe seizoen zullen data en tijden bekend gemaakt worden waarop Boekestein fysiotherapie aanwezig zal zijn.

Tot die tijd kan een fysiotherapeutische behandeling plaatsvinden zowel overdag als ‘s avonds in de praktijk van Boekestein Fysiotherapie, Kapelstraat 5a, 2161 HD Lisse. De praktijk is telefonisch bereikbaar op 0252 412934. De behandeling valt onder het aanvullend pakket van uw zorgverzekering.

Wij vertrouwen erop dat de samenwerking zijn vruchten zal afwerpen in de vorm van fitte hockeyteams.

Hans Boekestein en Hans Siemons
Fysiotherapeuten

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.