header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie Mei
19

Nieuwe indeling seizoen 2012-2013 voor de junioren en jongst jeugd van Hisalis

Beste jongens, meisjes en ouders,

 

Bijgaand vind je de voorlopige teamindeling voor het seizoen 2012-2013. De indeling is tot stand gekomen op basis van informatie van de huidige trainer en/of coach van jouw team en de TIPS (boordeling op basis van Techniek, Inzicht, Persoonlijkheid en Snelheid) die hij/zij in Lisa heeft ingevuld.

 

Een aantal spelers / speelsters is ingedeeld in een hogere of lagere leeftijdscategorie dan waar zij gezien hun geboortedatum thuis horen. Dit is nodig om onze leden te verdelen over teams die allemaal een vergelijkbaar aantal teamleden hebben.

 

De meisjes selectieteams (MA1, MB1, MC1, MD1) en opleidingsteams (MC3 en MD3) zijn mede tot stand gekomen in overleg met de trainer en/of coach voor het komende seizoen (voor zover deze op dit moment bekend is). De MC1 en MD1 worden in principe gevormd door 2e jaars C en D junioren terwijl de MC3 en MD3 vooral bestaan uit 1e jaars C en D junioren. Voor de MA1 en MB1 wordt voor de beste A cq B junioren gekozen ongeacht hun leeftijd.

In de huidige teamindeling vind je voor de MB1, MC3 en MD1 meer namen dan dat er meisjes in het betreffende team passen. De trainers/coaches van deze teams zullen vanaf week 21 of 22 voor deze teams maximaal 4 trainingen organiseren om tot een goede en eerlijke selectie te kunnen komen. Informatie over deze trainingen volgt binnenkort. Voor de meisjes die uiteindelijk niet voor de selectie/opleidingsteams in aanmerking komen is een plaats vrijgehouden in de MB2, MC4, MD2 of MD3. Deze teams hebben in de voorlopige indeling daarom nu nog te weinig speelsters. De TC streeft er nadrukkelijk naar de definitieve teamindeling nog voor de schoolvakantie gereed te hebben.

 

Voor diverse teams zoeken wij nog naar trainers/coaches/begeleiders. Heeft u interesse om een rol te spelen in de begeleiding van het team van uw kind laat het ons dan z.s.m. weten. We hebben uw hulp hard nodig voor een leuk seizoen.

DUS GEEF U NU OP bij de lijn coördinator!

 

Mocht u vragen hebben over de teamindeling voor het seizoen 2012-2013 dan kunt u per mail terecht bij de lijn coördinator.

 

Met vriendelijk groet,

 

TC Hisalis

Bijlage

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.