header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie Sep
14

Update Technische Commissie september 2011

Eind vorig seizoen heeft de Technische Commissie (TC) onder grote belangstelling het nieuwe technische hockey beleid gepresenteerd. De TC wil de leden graag op de hoogte houden hoe het beleid verder uitgewerkt wordt.

De eerste actie van de TC na de vakantie was het opstarten van het nieuwe hockey seizoen. Ieder jaar is dat weer een hele klus om voldoende coaches en trainers te vinden, te instrueren en iedereen aan de slag te hebben. Hier zijn ieder jaar vele vrijwilligers van de club bij betrokken. Mede doordat dit jaar, per het nieuwe seizoen, een aantal sleutelposities in de TC gewisseld zijn, heeft het wat meer zweetdruppels gekost dan normaal. De komende weken zullen we de puntjes op de i zetten en de laatste punten oplossen.

Om de doelstellingen van het hockeyplan en het daarin geformuleerde beleid te bereiken is de TC het begin van het seizoen bijeengekomen. De commissie heeft op dit moment te maken met een aantal vacatures. In het eerste overleg heeft de TC zich gefocust op het oplossen van een aantal knelpunten. Onder andere door het invullen van een aantal vacatures voor sleuteltaken. Voor een aantal taken is de TC nog op zoek naar vrijwilligers.

Een belangrijke functie die we hebben kunnen invullen is de Trainingscoordinator Jongste Jeugd.

De Trainingsco√∂rdinator Jongste Jeugd wordt ingevuld door Frans Duivenvoorden. Naast zijn eigen trainingen gaat Frans trainers van de Jongste Jeugd ondersteunen. In zijn nieuwe rol is hij het aanspreekpunt voor alle trainers voor vragen over trainingsprogramma's, trainingsmaterialen en trainingsoefeningen. Frans doet dit voor alle Jongste Jeugd trainers en ad-interim voor de C en D junioren. Verder zal hij aan het eind van het seizoen helpen om het trainingsschema voor het volgende seizoen te maken. Frans is te mailen op het nieuwe e-mailadres: [email protected].

Naast Frans ondersteunt Reiner Slotemaker de junioren jeugdtrainingen op dinsdag en vrijdag tussen 16:00 en 20:00 uur als trainingscoördinator. Hij let hierbij op de kwaliteit van de trainingen en ondersteunt de trainers met het trainingsprogramma.

Wil jij het team versterken? We zijn nog op zoek naar nieuwe lijncoordinatoren. De lijncoordinator is het aanspreekpunt voor de leden in een specifieke leeftijd. De lijncoordinator bewaakt dat alles conform het draaiboek verloopt en alle vrijwilligers hun verantwoordelijkheid nemen. Als je toch regelmatig bij je zoon of dochter langs de lijn staat te kijken, kan dit met relatief weinig extra tijd een extra dimensie aan je betrokkenheid bij de club geven. Niet meer denken, gewoon doen!

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.