header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie Sep
11

Keeperstraining Jongste Jeugd

De trainingstijden van de keeperstrainingen voor de Jongstejeugd zijn bekend. De trainingen worden verzorgd door Pim Vreeken, keeper uit de A-junioren.

De keeperstrainingen voor de Jongstejeugd zijn bedoeld om de kinderen de basisbeginselen van het keepen te leren. Door ze te laten wennen aan het pak en het stoppen en schoppen van de bal, staan ze op zaterdag zelfverzekerd in het doel. Dit vergroot het plezier in het keepen.

De tijden van de keeperstrainingen sluiten meestal aan op de trainingstijd van het team. Wanneer een kind de keepersrstraining volgt, hoeft het niet met de normale training mee te doen, maar dat mag wel. Wanneer je beide trainingen volgt, kun je niet de hele normale training meedoen. Het aan of uitrekken van het keeperspak is GEEN onderdeel van de keeperstraining. Zorg ervoor dat je ruim op tijd aanwezig bent, zodat je het keeperspak aan kunt trekken voordat de keeperstraining begint.

De coach van het team maakt het schema wie wanneer mag keepen. In de week voorafgaand aan je keepersbeurt, mag je mee doen met de keeperstraining. Per team is er ruimte (en materiaal) voor 1 keeper.

woensdag 15:00h - 16:00h
ME3
ME4
JE2
JE3
ME7

woensdag 16:00h - 17:00h

JE1
ME5
ME6
M8D

woensdag 17:00h - 18:00h
M8D2
M8D3
ME1
ME2

Wanneer je niet kunt mee doen met de keeperstraining, vraag dan eerst of een andere teamlid wel de training wil volgen. Als niemand aanwezig kan zijn, meld je dan af bij de keeperstrainer: Pim Vreeken.

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.