header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie Aug
17

Veel daadkracht op energieke TC- bijeenkomst! (16/08)

Dinsdagavond 16 augustus  was er een bijeenkomst voor trainers en coaches/teambegeleiders op de club.. De nieuwe trainer/coach van H1, Willem Slinger, heeft samen met de TC hard gewerkt aan het nieuwe trainersschema voor het komende seizoen.

Er was een grote opkomst van bijna 40 personen, en door de interactieve presentatie van het schema door Willem kon veel input van de aanwezigen direct verwerkt worden. Alle andere informatie werd genoteerd en zal de komende dagen worden ingevoegd.

Voor de zomerstop had het bestuur al aangekondigd dat er bij Hisalis meer nadruk en aandacht voor de jeugd zou komen. Dit werd meteen al zichtbaar in het schema: meer dan 80% van alle trainersuren was al ingevuld. Met man en macht zal eraan gewerkt worden om dit weekend het volledige  trainingsschema op de site te krijgen, zodat volgende week gestart kan worden met alle trainingen. Wanneer er nog leden of ouders zijn die dinsdag verhinderd waren en die zich alsnog willen aanmelden als trainer graag dan zo snel mogelijk nog een mailtje aan [email protected] of telefonisch   06-41 15 62 22.  Potentiele coaches en/of teambegeleider worden eveneens van harte uitgenodigd zich te melden bij de TC.  

 

Naast Michiel Cosijn en keeperstrainer Nastasjia Erasmus zijn er in totaal drie nieuwe professionele trainers aangetrokken voor Hisalis: Willem Slinger  voor H1, Hans Edgington voor D1 en Reiner Slotenmaker voor jeugdteams. Binnenkort zullen de nieuwe trainers op de site worden voorgesteld.

Bijlage

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

16-12 Hisalis Kerstgala