header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie Jul
30

De Teamsamenstellingen (voor de jeugd) zijn bekend!

De teamsamenstellingen bekend zoals ze ingeschreven zullen worden bij de KNHB voor het seizoen 2011 – 2012 zijn bekend.

De coaches en trainers hebben i.s.m. de TC en de spelers, iedereen zo goed mogelijk ingedeeld. Soms was de keuze erg moeilijk door de kleine verschillen en daarom zijn er zowel bij de jongenslijn als de meisjeslijn extra trainingen en wedstrijden gespeeld. Mede hierdoor heeft de selectie wat langer geduurd dan vorig jaar. De selectie bij een aantal selectieteams is daarom ook nu nog niet 100% definitief! De spelers uit die teams zijn hiervan op de hoogte.

De criteria die gehanteerd worden bij de selectie staan omschreven in het document onder het kopje jeugdopleiding op de Hisalis website:

http://www.hchisalis.nl/files/nieuws/Uitgangspunten%20bij%20Selectie%202009-2012.pdf

Bijzonderheden:

Zowel in de jongenslijn als in de meisjeslijn zijn er soms spelers een leeftijdscategorie hoger of lager ingedeeld, dit vanwege spelniveau of omdat anders teams te groot of juist te klein zouden worden.

Bij de elftallen is er gekozen voor overwegend "grotere” teams, omdat uit ervaring blijkt dat het inschrijven van teams met 13 of minder spelers te onzeker en te kwetsbaar is. Denk aan de incomplete teams door blessures en verhinderingen.

De seniorenlijn is nog niet definitief ingedeeld omdat de definitieve Heren 1 selectie en Dames 1 selectie door de beide coaches nog gemaakt moet worden.

De coaches en teambegeleiders zijn voor een aantal teams bekend, maar nog niet voor alle. Deze zullen in een later stadium bekend gemaakt worden.

N.B. Inzicht in de teams is direct ook een mooie aanleiding en gelegenheid je aan te melden als trainer/coach/begeleider indien je dit nog niet gedaan hebt!

Wanneer iets niet duidelijk is, neem dan contact op met de lijncoördinator van jouw lijn.

Indien je vragen hebt over jouw plek in de selectie, of het er niet mee eens bent, wacht dan met reageren totdat de coach van jouw team bekend is, en neem dan contact met hem/haar op. Hij of zij is namelijk degene die eventuele wijzigingen in selecties kan overleggen met de collega-coach en onderbouwen aan de TC.

Alvast heel goed seizoen 2011 – 2012 gewenst!

Technische Commissie

Hisalis

Gerelateerde nieuwsberichten

Proces+tijdlijn nieuwe teams

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

22-6 Hisalis Pubquiz