header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie Mei
25

Presentatie nieuwe hockeyplan van de TC (23/05)

Op maandag 23 mei waren er tot onze grote vreugde 65 mensen aanwezig om de presentatie van het nieuwe hockeyplan van de Technische Commissie bij te wonen.

Het bestuur wil hierbij de TC nogmaals bedanken daar zij hier veel vrije tijd  en hockeykunde in hebben gestopt. Martijn van Minderhout verzorgde

op uitstekende wijze de presentatie van het ambitieuze plan. Het was tevens de vuurdoop voor RenĂ© Elfering als nieuw lid van de TC.  RenĂ© veel plezier en succes.

Op basis van dit plan wil HC Hisalis de jeugd, met als basisuitgangspunt spelplezier, naar een hoger plan brengen middels goede op-,  begeleiding en trainingen.

We plaatsen hierbij ook de oproep aan iedereen die de club een warm hart toedraagt te helpen dit plan een succes te maken.

Dus enthousiaste ouders/vrienden/ex-hockeyers meld je aan bij de TC om je deel bij te dragen aan het welslagen en realiseren van onze plannen.

Afgesproken is ook dat er met enige regelmaat een hockey informatie avonden wordt gehouden om gezamenlijk met de leden de voortgang van de plannen

te blijven monitoren. Nogmaals dank aan allen die dit mogelijk hebben gemaakt.
 
Het document met het hockeyplan is beschikbaar na het inloggen op de site bij:
Documenten -> Technische Commissie
Bijlage