header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie Apr
26

Vacature hockeytrainer 2011/2012

Hockeyclub Hisalis is voor het seizoen 2011-2012 op zoek naar trainers voor haar teams, het betreft de Jongste Jeugd, Jeugd -en Seniorenteams. Hisalis is een middelgrote club met circa 650 leden, waar het zwaartepunt ligt bij de jeugdteams. Hisalis stelt daarom de hockey-opleiding centraal, vanuit de gedachte dat beter leren hockeyen nog meer speelplezier betekent.

Hockeyclub Hisalis maakt hiervoor gebruik van een Hockeyleerplan.

 

Waar zijn wij op zoek naar:

We zijn op zoek naar hockeytrainers met minimaal een JHT (HT2) diploma of ervaring in de tweede klasse van de Bondscompetitie. Je bent als hockeytrainer communicatief goed onderlegd en bent in staat om met een groep van verschillend niveau te werken. Dit betekent in de praktijk dat je zowel in staat met toptalent om te gaan als met startende en/of recreatieve hockeyers. 

 

Je bent bij voorkeur minimaal 2 avonden inzetbaar zijn voor minimaal 4 uur per middag/avond.

 

Wat kunnen wij bieden:

Je komt te werken voor een gezellige hockeyclub met ambitie. De collegialiteit tussen de trainers en coaches is hoog. Je ontvangt een vaste maandelijkse vergoeding. Naast het voorbereiden, geven en evalueren van trainingen worden er ook andere werkzaamheden van je worden verwacht indien de trainingen geen doorgang kunnen vinden door bijvoorbeeld de weersomstandigheden. Tijdens de trainingen is er een trainingscoördinator aanwezig die indien nodig begeleidt en het Hockeyleerplan bewaakt.

 

Wanneer je een selectieteam traint, geven we er de voorkeur aan dat je dat team ook coached op zaterdag of zondag. De vaste trainers bij Hisalis nemen meerdere trainingen van verschillende teams voor  hun rekening.

 

Neem voor informatie of sollicitatie aub contact op met:

 

Peter ter Haak (TC)  06-53218230

Martijn van Minderhout (Trainingscoördinator) 06-06-41533113

of stuur een E-mail aan: [email protected]  

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.