header foto header foto header foto header foto
 
Clubhuis en Bar Okt
11

Hockeyinternational Wouter Jolie op bezoek bij Hisalis

Afgelopen zaterdag was het groot feest op hockeyclub Hisalis ter afsluiting van de His & Lis loterijactie om geld op te halen voor de beregeningsinstallatie voor het nieuwe semi-waterveld.

 

Deze dag was bedoeld als bedankje voor de inzet van de leden van Hisalis die veel moeite hebben gedaan om dit voor elkaar te krijgen. ‘s Morgens waren er 2 clownsvoorstellingen voor de jongste jeugdleden, en ‘s middags kwam Wouter Jolie langs: speler bij Bloemendaal Oranje international. Hij begeleidde samen met Heren 1 de jeugdleden bij een uitgezet circuitje en bij het doelschieten. Ter afsluiting speelde Jolie samen met 5 mannen van Heren 1 tegen een twintigtal jeugdleden van 8 tot 12 jaar.  De jeugd zette haar beste beentje voor en wist ook een paar maal te scoren. Na afloop werd Jolie belaagd door handtekeningenjagers, hij bleef erg vriendelijk en zette geduldig handtekeningen op sticks en armen.

 

Het feest werd voortgezet met broodjes warme beenham van D’Vino en andere hapjes. Om 20.00 uur was het tijd voor het trekken van de loten met 100 prijzen onder grote belangstelling van leden van Hisalis. De hoofdprijs, een Vespa scooter, werd gewonnen door de familie Senese. Het winnende lot was verkocht door de familie Post. Daarna startte de muziek en bleef het nog lang gezellig op de club. Binnenkort zal op de site nog veel uitgebreider worden teruggekomen op de details en resultaten van de Loterij-actie His & Lis.

 

 

Caroline Beelen-van den Bosch

PR COM Hisalis

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

22-6 Hisalis Pubquiz