header foto header foto header foto header foto
 
Clubhuis en Bar Okt
8

His en Lis aktie - Laatste oproep!

Beste leden,

 

De “leden voor leden”- actie “His & Lis loopt op haar einde!  Aanstaande zaterdag 9 oktober staat de Vespa om 20.00 uur klaar om verloot te worden, naast alle andere leuke prijzen zoals een  Ipod en Ipad,  een fiets en nog veel meer.

Het wordt super mooi weer zaterdag en we hebben allerlei leuke activiteiten georganiseerd;  ’s morgens voor de Jongste Jeugd, ’s middag voor de Junioren en ’s avonds natuurlijk de grote loterijtrekking om 20.00 uur en daarna feest met  een profi DJ!   D’Vino komt  ’s middags ook op de club met zijn befaamde broodjes beenham dus het belooft een leuke dag te worden, waar we verwachten heel veel leden en ouders te zien om samen een sportieve en gezellige dag te beleven.

 

Woensdag was er een ware run op de loten-inlevertafel op de club en de organisatie heeft alle binnengekomen loten inmiddels verwerkt. Omdat alle loten op naam zijn geregistreerd, wordt zichtbaar dat op sommige namen nog loten staan die niet ingeleverd zijn. Om alles volgens de reglementen van een officiële loterij te laten verlopen wat de His & Lis actie ook is,  is het nodig dat we alle lotenboekjes weer in ons bezit krijgen. Heb je toch nog  een of twee lotenboekjes dan zouden we het enorm op prijs stellen dat die boekjes vrijdagavond op de club bij ons ingeleverd worden zodat de loterij in goede orde kan verlopen met de juiste lotnummers.

 

Vrijdagavond tussen 20:00 uur en 22:00 uur zijn er weer vrijwilligers in het clubhuis aanwezig om de laatste lotenboekjes en geld in te nemen.

 

Bedankt voor de medewerking en tot zaterdag! (of vrijdagavond)..

 

Het His & Lis team

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

17-4 Wafel Woensdag