header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Sep
30

Kom ook naar de Homesafety Cirkeldag! (23/10)

Keepers, strafcornerspecialisten en spitsen opgelet! Wil jij je skills en techniek in de cirkel verbeteren? Tips krijgen van de beste hockeyers van Nederland? Met andere talentvolle hockeyers een fantastische hockeydag meemaken? Schrijf je dan in voor de Homesafety Cirkeldag!!

 

De Homesafety Cirkeldag vindt plaats op zaterdag 23 oktober, van 10:00 tot 16:00uur op de hockeyvelden van LMHC (Laren). Op deze dag zullen topkeepers Jaap Stockmann en Floortje Engels en toppers zoals Roderick Weusthof en Floris Jan Bovelander je met oefeningen, spelletjes & wedstrijdjes de fijnste kneepjes van het hockeyvak bijbrengen.

 

De Homesafety Cirkeldag is een volledig gevuld programma waarin je niet alleen de laatste tips&trucs krijgt aangeleerd: ook stap je in de rol van reporter tijdens de persconferentie met de topspelers en krijg je antwoord op die ene prangende vraag. Natuurlijk scoor je ook alle handtekeningen én ga je met ze op de foto!

 

Dus trommel je vriendjes op, of geef je gewoon meteen op: want op de Homesafety Cirkeldag hockeyt iedereen met iedereen!

 

Details

Datum:         23 oktober 2010

Tijd:             10:00-16:00uur

Locatie:        LMHC (Laren)

Voor wie:      Keepers, strafcornerspecialisten en spitsen van 12-16 jaar

Extra:                    Je gaat naar huis met bijzondere kado’s!

Kosten:         € 25,- per deelnemer

Inschrijven:   Kijk op www.homesafety.nl/cirkeldag

 

Op 1 mei 2010 vond de allereerste Homesafety Cirkeldag plaats, waarin 100 kinderen hebben genoten van de hockeyactiviteiten. Klik hier voor foto’s en een verslag van deze eerste editie op de Cirkeldag Hyvespagina!

Bijlage

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.