header foto header foto header foto header foto
 
Clubhuis en Bar Sep
17

!!!BELANGRIJK!!! Aktie: His en Lis zoeken water

 
Beste leden, ouders en/of verzorgers, na jaren plannen en voorbereiden is precies aan het begin van het nieuwe hockeyseizoen het nieuwe semi-waterveld bij Hisalis in gebruik genomen. Voor actuele stand en prijzen klik op His & Lis rechtsboven.

Opening nieuwe veld

Vrijdagmiddag 24 september 2010 om 17.00 uur wordt het veld officieel geopend door de wethouders Bas Brekelmans en Adri de Roon. Leden en ouders/verzorgers van leden zijn van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn .

Loterij

De Gemeente Lisse heeft gezorgd voor de totstandkoming en financiering van het nieuwe veld. Hisalis moet zelf betalen voor de beregenings-installatie en de waterpomp. De benodigde infrastructuur is reeds door de Gemeente Lisse ondergronds aangelegd. De opening van het nieuwe veld is daarom tevens het startsignaal voor een groots opgezette loterij, met geweldige prijzen zoals een Vespa scooter, een Apple iPad en iTouch, een Apple MacBook en een sportfiets!

Wij richten ons op een opbrengst van € 35.000 euro om de beregeningsinstallatie en alles wat daarbij komt te kunnen financieren.

Bijdrage van de leden

Hisalis heeft ervoor gekozen om niet direct de contributie hiervoor te verhogen, maar de aanschaf van de waterinstallatie en pompen met de opbrengst van deze loterij te bekostigen. Daarom is deze loterij niet vrijblijvend: ieder lid wordt aangesproken om zo veel mogelijk loten van € 7,50 per stuk te verkopen. We willen alleen lege boekjes terug! Mochten we de opbrengst niet halen, dan zijn we genoodzaakt om bij de leden die geen loten hebben verkocht een bijdrage te heffen.

Het goede nieuws is dat er veel en aansprekende prijzen zijn, in totaal 100, terwijl we maar 5.000 loten verkopen, veel kans op prijs dus! Degene die de meeste loten verkoopt wint een I-pod Touch.

Uitdelen loten

Aankomend weekend van 18/19 september ontvangen jullie een enveloppe met te verkopen loten via de coach van het team waarin jullie zelf of jullie zoon of dochter speelt. Als je extra loten nodig hebt kun je mailen naar [email protected].

Inleveren lege lotenboekjes

Inleveren lege lotenboekjes + contant geld op de club op zaterdagochtend 2 oktober van 09.00 tot 12.00 uur. Of 2 oktober via de coach. De laatste mogelijkheid is op woensdag 6 oktober tussen 17.00 en 19.00 uur op het clubhuis.

Let op: ALLE lotenboekjes MOETEN retour komen in verband met de formele trekking op 9 oktober. De precieze tijd wordt nog bekend gemaakt.

Uitdaging en daarna feest!

Wij realiseren ons dat het voor iedereen een pittige uitdaging is, maar Hisalis vindt dit een leuker alternatief dan een contributieverhoging. Wel tracteren we alle leden op een fantastische dag op zaterdag 9 oktober. We organiseren dan leuke activiteiten, ‘s morgens voor de jongste jeugd en ‘s middags en ‘s avonds voor de jeugd en de senioren. De prijzentrekking van de loterij is natuurlijk het hoogtepunt van deze dag!

Laat de club niet vallen, we doen het voor His & Lis. Als we allemaal ons steentje bijdragen dan hebben we hier weer jaren spelplezier van!

Hidde van der Wal

Voorzitter Hisalis

Bijlage

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.