header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie Aug
27

Informatie avond Coaches/teambegeleiders juniorenteams maandagavond 30 augustus.

In het clubhuis organiseert de TC aanstaande maandagavond een informatie-avond voor coaches en teambegeleiders van de junioren teams.

Ook ouders die hier belangstelling voor hebben zijn van harte welkom! Met alle informatie die deze avond gegeven wordt is het ook een stuk gemakkelijker om het coachen eens over te kunnen nemen als dat nodig is. Bovendien zijn er nog steeds teams zonder coach en/of teambegeleider en dat is erg jammer voor de kinderen in die teams.  Dit is het een heel goede gelegenheid om kennis te maken met de Technische Commissie en de handvaten aangereikt te krijgen om dit echt te gaan doen!  Een sportieve inslag en enige kennis van hockey en spelregels is voldoende. Het belangrijkste is enthousiasme om een team kids bij hun spel te begeleiden zodat iedereen er plezier in heeft.

 Ook de keeperstassen worden deze avond uitgedeeld door de materialencommissie, dus alle teams moeten een vertegenwoordiging sturen.

OPROEP: niet alle keeperstassen zijn eind vorig seizoen ingeleverd. Dringend verzoek van de materiaalcommissie om deze tassen uiterlijk maandagavond om 19.30 uur op het clubhuis af te leveren zodat deze nog gecontroleerd en opnieuw uitgegeven kunnen worden aan de juiste teams.  Graag dit zo snel mogelijk kortsluiten met  Flip van 't Pad Bosch [[email protected]].

 Locatie informatieavond: Hisalis clubhuis

Tijd: kennismaken vanaf 19.30 uur, start 20.00 uur.

 De programma onderdelen voor 30 augustus:
-Wat doet de coach?
-Wat doet de teambegeleider?
-Materialen
-(Keepers)training
-Hockey Academy
-Formulieren en schema’s
-Vragen beantwoorden
-Coachmappen & eventueel (keepers)materiaal

Tot maandag!

Technische Commissie

Peter ter Haak

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.