header foto header foto header foto header foto
 
Mededelingen Aug
20

Het hockeyseizoen begint!

De belangrijkste punten de komende tijd:
  
Coach-avonden/uitdelen keeperstassen
Coach-avond Junioren teams: onder voorbehoud op maandag 30 augustus. Eventueel uitwijk naar iets latere datum (houd de site in de gaten!).
Coach-avond Jongste Jeugd: dinsdag 31 augustus. Locatie: op het clubhuis. Aanvang en kennismaken 19.30 uur, aanvang 20.00 uur.

Doel: informatie over coaching van de teams, wisselbeleid, uitdelen keeperstassen, uitdelen coachmappen. Let op: coaches die nog een coach map van vorig seizoen in hun bezit hebben, deze graag zo snel mogelijk inleveren bij Anje of de Technische Commissie (TC).

Start competitie
Jongste Jeugd: 4 september
Junioren teams: 4/11 september
Senioren teams: 12 september (H1 en D1 spelen dan beide thuis!)

Sommige teams spelen voor aanvang van de competitie al een oefenwedstrijd.

Tenslotte: leden en ouders moeten meedoen om de club te laten draaien!
Zonder voldoende vrijwilligers kunnen we Hisalis niet draaiende houden. Het meedoen aan een teamsport verlangt meer van ouders dan alleen een kind afzetten voor een training of wedstrijd, het rijden van uitwedstrijden en het draaien van bardiensten. Neem deze zin eens goed in je op en bedenk dan of jij zelf ook alleen aan de zijlijn staat te kijken of alles rondom het lidmaatschap van jezelf/jullie kind(eren) goed geregeld wordt. Vrijwel alles binnen Hisalis gebeurt door vrijwilligers, en daar kunnen er nooit genoeg van zijn om het voor iedereen leuk te houden. Lees hiervoor ook de TC–update op de site.
 
Coaches /trainers tekort
Zoals bij vrijwel alle hockeyclubs hebben we nog niet voor elk team een coach en/of trainer gevonden. Wij vragen alle ouders om te kijken of het team van hun kind/kinderen al een coach heeft. Dit is noodzakelijk voor allerlei praktische redenen (regelen rijden, wat te drinken) maar zeker ook om de kinderen te begeleiden bij de wedstrijden en ze het gevoel te geven dat er een aanspreekpunt voor hen is. Zeker bij de jongere teams hoef je als coach niet perse hockeyervaring te hebben. Met een sportieve inslag, enig spelinzicht en interesse in de sport kun je al goed uit de voeten. Nieuwe coaches en trainers zijn dan ook van harte uitgenodigd om zich aan te melden bij de TC!

We wensen iedereen een sportief en leuk seizoen toe!

Bestuur Hisalis

Bijlage

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.