header foto header foto header foto header foto
 
Clubhuis en Bar Jun
16

Familiedag Hisalis met record aantal deelnemers

Zaterdag 12 juni organiseerde Hisalis weer haar jaarlijkse Familiedag, een gezelligheidstoernooi waar zich meer dan 30 teams voor hadden ingeschreven. Dit jaar was het toernooi voor het eerst gesponsord door de Olmenhorst die zorgde voor gezonde salades bij de bbq en voor voldoende gezond appelsap.
De helft van de deelnemende  teams waren vriendenteams, de andere helft was samengesteld uit soms complete families van leden van Hisalis. 
Het was een zonovergoten dag, waardoor de stemming er al vroeg in zat.

Voor de start van de afsluitende barbecue werden nog de prijzen uitgereikt voor de topverkopers van de Geraniumactie van Hisalis. Mies Sprenkeling uit MF3 behaalde de eerste plaats door het verkopen van 323 geraniums voor de club en won een Ipod, aangeboden door Ter Haak Training. Lotte Guldemond uit M8E1 was tweede en won een sporthorloge aangeboden door Niestadt Juweliers.  De derde prijs was voor Rens Heemskerk van JE1 die een Boekenbon van Grimbergen ontving, Grimbergen sponsorde ook de boekenbonnen voor de 3 winaars van de loterij van degenen die meer dan 100 planten verkocht hadden, namelijk Joep Koppert, Sam Hoekstra en Irene Caspers.   Het  M8E1 team bleek het bestverkopende team geweest te zijn met een verkoop van 1135 planten in totaal. Ter Haak Training verzorgt voor dit team een aangekleed bioscoop uitje.

s’Avonds werd de dag afgesloten met een spetterend feest op het clubhuis, waarbij de teams ditmaal hun dansspieren konden testen. Volgend jaar weer een Familiedag bij Hisalis, maar dan op een nieuw kunstgrasveld. Direct na het toernooi wordt begonnen met het vervangen van het totaal versleten oude hoofdveld, zodat wanneer de trainingen in september weer beginnen het nieuwe veld helemaal klaar is. 


Caroline Beelen-van den Bosch
PR HC Hisalis

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.