header foto header foto header foto header foto
 
Sponsors Mei
26

Landgoed de Olmenhorst sponsor van het Hisalis Familietoernooi

HC Hisalis heeft in Landgoed de Olmenhorst een sponsor gevonden voor het Hisalis Familietoernooi op zaterdag 12 juni 2010. Op maandag 17 mei werd het nieuwe sponsorcontract door Olmenhorst eigenaar Florian de Clercq en Hisalis voorzitter Hidde van der Wal in het clubhuis van HC Hisalis ondertekend.

Al sinds jaar en dag bestaat er een nauwe relatie tussen HC Hisalis en Landgoed "De Olmenhorst" in Lisserbroek. Diverse bewoners van de Olmenhorst hebben sinds kort na de oprichting van Hisalis de kleuren van de club verdedigd en anno 2010 zijn eigenaar Florian de Clercq en zijn drie kinderen actief op en rond het veld. Logischerwijze is er dus ook al een lange sponsorrelatie.

Bij besprekingen over verlenging hiervan was er over een weer de wens om de sponsoring op een meer creatieve wijze in te vullen. Al snel waren partijen het eens: de Olmenhorst sponsort het Hisalis Familietoernooi voor een periode van 4 jaar. De laatste jaren hebben steeds tussen de 350 en 400 spelers en speelsters meegedaan aan deze jaarlijks terugkerende familiedag.

HC Hisalis heeft te kennen gegeven erg blij te zijn met een sponsor om het familietoernooi te upgraden. In de aankleding van de traditionele afsluitende BBQ zullen de deelnemers één en ander van de Olmenhorst-inbreng gaan merken.

Deze invulling past uitstekend bij de filosofie en activiteiten van het landgoed. Immers, de Olmenhorst is een landgoed met een zeer familievriendelijke opstelling. Velen weten dit vanwege de Zelfpluk van de appelen en peren in het najaar. Maar ook voor kinderfeestjes, familiereünies, bruiloftsfeesten en allerlei andere feestelijke gelegenheden biedt het landgoed een heel scala aan mogelijkheden.

Landgoed de Olmenhorst
Lisserweg 481                
2165 AS  LISSERBROEK 

Bijlage

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.