header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Apr
20

Verenigingenfietsdag Rabobank Bollenstreek (05/06)

Rabobank Bollenstreek geeft alle actieve verenigingen en stichtingen in de regio Bollenstreek een steuntje in de rug. Door mee te doen aan deze Verenigingenfietsdag op zaterdag 5 juni 2010, kunnen we geld verdienen voor de  clubkas! Dat kunnen we goed gebruiken voor alle bijkomende kosten die gepaard gaan bij het aanleggen van het nieuwe kunstgrasveld deze zomer.

Zoals bekend is zaterdag 5 juni ook de afsluiting van het seizoen voor de Jongste Jeugd met  het Jongste Jeugddag Toernooi, dus dit evenement is bedoeld voor alle elftallen vanaf de D-jeugd t/m de senioren, inclusief veteranen en veterinnen. Naast je teamgenoten zijn ook  vrienden en familieleden van harte uitgenodigd om mee te fietsen. Het is een leuke sportieve actie van de Rabobank, de belangrijkste sponsor in de hockeywereld, nu zonder hockeystick maar op de fiets om de club te ondersteunen. Het kost je geen geld, alleen maar zweetdruppels. Een leuke gelegenheid om met je team en/of vrienden de mooie Bollenstreek eens op de fiets te verkennen.!
Je kunt kiezen uit een afstand van 15, 30 of 60 km, dus iedereen kan meedoen.  Bij een uitgereden tocht van vijftien kilometer ontvangt Hisalis per deelnemer € 2,50. Bij een tocht van dertig kilometer € 5 en bij een tocht van zestig kilometer ontvangt Hisalis € 10,00 per deelnemer. Per vereniging kunnen we maximaal € 1000 bij elkaar fietsen, dus dat is een mooi bedrag.

Tussen 9.00 en 13.00 wordt er gestart bij de Rabobank vestigingen in Noordwijk (bij school), Noordwijkerhout, Hillegom, Sassenheim, Voorhout (kerkplein) en Lisse. Bij de start worden de stempelkaarten uitgedeeld. De stempelposten zijn geopend van 9.00 tot 16.00 uur. De startpunten zijn tevens de eindpunten. Bij de start van de tocht ontvangt iedereen een uitgebreide routebeschrijving.

Hierbij het verzoek aan de coaches/begeleiders om voor 23 mei hun team aan te melden dmv een e-mailberichtje aan [email protected] .

Veel fietsplezier gewenst!

Hidde van der Wal
vz

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

22-6 Hisalis Pubquiz