Wedstrijdverslagen H1/D1 Mei
5

Hisalis D1 verrast Reigers D1 en zichzelf

Na de verloren uit wedstrijd bij de Reigers, stond al vast dat ook deze thuiswedstrijd een zware dobber zou worden. Met 5 afwezigen werd het er niet positiever op. Kim had vrijdag tijdens de training een bal tegen haar voet gekregen en de volgende dag in het ziekenhuis bleek dat ze een botje in haar voet heeft gebroken. De laatste 3 wedstrijden zal Kim dan ook helaas niet meer mee kunnen spelen. Gelukkig deed onze trouwe invalster Renske weer mee en ook konden we gelukkig een beroep doen op de zusjes Anne en Jiske van den Heuvel. Bedankt! Met 3 top invalsters en uiteraard niet te vergeten onze mini van de week, Julia, begonnen we vol goede moed aan de wedstrijd. De Reigers begonnen fel, maar we lieten ons niet zo makkelijk uit het veld slaan. De Reigers hadden teveel moeite om te scoren en kregen de bal er dan ook niet in. Dit vooral dankzij de verdediging die absoluut haar mannetje stond deze wedstrijd. Daar waar de Reigers niet tot scoren kwamen, lukte ons dat wel dankzij een doelpunt van Dominique, die overigens een weergaloze wedstrijd heeft gespeeld. Dominique die halverwege de 2e helft ten val kwam heeft, zo bleek later in het ziekenhuis , een botje in haar pols gebroken. Ondanks de val heeft zij toch gewoon de wedstrijd uit gespeeld (bikkel). We gingen de rust in met een 1-0 voorsprong. In de 2e helft wisten we deze voorsprong uit te bouwen doordat Kristel met een mooie tip in de 2-0 wist te scoren. Daarna werden we redelijk onder druk gezet door De Reigers, maar de verdediging redde zich keer op keer weer prima uit de situatie. Reigers wist nog wel terug te komen tot 2-1, maar daar zou het dan ook bij blijven. Kortom een prima wedstrijd met een lekkere overwinning als resultaat. Nog maar 3 wedstrijden en dan is het seizoen alweer ten einde. Vrijdag avond spelen we een inhaalwedstrijd tegen Heerhugowaard.