header foto header foto header foto header foto
 
Mededelingen Apr
10

Hisalis ‘Clubwijnen’ verkoopactie gestart

Om organisatorische redenen heeft het bestuur besloten niet langer door te gaan met de geraniumactie. De netto opbrengst van de geraniumactie is voor onze vereniging echter substantieel en daarom hebben wij gekozen voor een alternatieve activiteit. En wel de verkoop van ‘clubwijnen’. Het culinaire genieten staat steeds meer in de belangstelling. De diverse kookprogramma’s op tv en de vele uitgebreide wijn/spijs beschrijvingen in allerlei bladen wakkeren de interesse voor wijn aan. Onze wijnleverancier d’Vino heeft een selectie van kwalitatief uitstekende wijnen gemaakt waarbij de opbrengsten ten goede van de club komen. Voor de geraniumactie waren het vooral de jeugdleden die op pad zijn gegaan om de geraniums aan de man te brengen. Nu wordt er heel duidelijk een beroep gedaan op alle seniorleden én ouders van de jeugdleden om hun steentje aan deze actie bij te dragen. Alle informatie over de verkoopactie ‘clubwijnen’ staat in de bijlage.

Bijlage

Reacties

img

Ruth van Stijn

15-4-2009 @ 22:17:53 |Een heel slecht alternatief!

img

Christian Schenk

16-4-2009 @ 12:34:57 |Zoals Ruth al zegt denk ik niet dat deze actie evenveel geld in de la zal brengen!

img

Hanneke Stokkers

20-4-2009 @ 12:01:18 |Drank en jeugd vind ik geen combinatie!

img

Hanneke Stokkers

20-4-2009 @ 12:37:58 |vervolg bovenstaand bericht: als ouder zijnde worden we nu geacht een bijdrage te leveren aan drank in combinatie met sport en jeugd! Geen passende bijdrage in mijn optiek!

img

Jos Caspers

5-5-2009 @ 15:19:11 |Een uit noodgeboren alternatief dat volgens mij heel goed naast de geraniumactie zou kunnen bestaan. Hisalis is immers een club voor jongeren en volwassenen.

img

Jos Caspers

5-5-2009 @ 15:19:51 |Vervolg: Ik hoop dan ook dat het bestuur voor volgend jaar een groep vrijwilligers kan vinden die de geraniumactie op zich wil nemen.

Reageer op het nieuws

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.