header foto header foto header foto header foto
 
Mededelingen Apr
1

SLL- dagen van 26 t/m 28 aug 2009 voor meisjes B/C seizoen 2009/2010

De SLL- dagen staat voor Sport-, Lol- en Leerdagen. Een aantal ouders heeft de handen in een geslagen om voor de meisjes junioren die in het seizoen 2009/2010 in de B of C spelen een driedaags evenement te organiseren. Zoals de naam al aangeeft gaat het om sporten, lol maken en leren. Het nieuwe seizoen staat voor de deur, de vakantie is achter de rug en de conditie is niet optimaal. Door oefeningen en wedstrijdjes willen we hier aan gaan werken. Het zijn dagen om weer met elkaar gezond bezig te zijn, alvast de sloomheid uit de spieren te lopen en de leeftijdgenoten, eventueel teamgenoten, op een ontspannen/sportieve manier te leren kennen.
Velen zullen het komende seizoen te maken krijgen met het begeleiden/fluiten van wedstrijden. Op ludieke en sportieve wijze willen we hier aandacht aan besteden. Begeleiders zijn beschikbaar om hen de kneepjes van het scheidsrechtersvak te leren.
Het bestuur ondersteunt dit iniatief van harte en stelt velden en het clubhuis beschikbaar.
Inmiddels hebben zich 51 meiden voor dit evenement aangemeld waarbij zij overdag sporten en ‘s avonds thuis uitrusten om de volgende dag weer fit aanwezig te kunnen zijn.

Het organisatie comité SLL-dagen.

Voor vragen of meer informatie kunt u mailen naar [email protected]


Bijlage

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.