header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie Jun
12

Proces+tijdlijn nieuwe teams

Nieuws afbeelding

Proces en tijdlijn teamindelingen seizoen 2024-2025 

De Technische Commissie (TC) is bezig met de afronding van de teamindelingen voor het nieuwe seizoen 2024-2025. Hierbij hebben (nieuwe en oude) trainer/coaches belangrijke input gegeven en behoudt de TC zich het recht voor om aan te passen als dat wenselijk is vanuit een groter clubbelang. Voor alle lijnen is het indelen van teams een proces waar de TC altijd met grote zorgvuldigheid mee omgaat. In dit bericht geven wij graag wat meer informatie over het proces en de tijdlijn.

Net zoals afgelopen jaren, zullen er geen selectie- of open trainingen gehouden worden (met uitzondering van H1, D1 en DJ1). In plaats van selectietrainingen hebben evaluatiegesprekken tussen lijncoördinatoren en de trainers/coaches bewezen een goede basis te zijn voor het selecteren (een enkele uitzondering daar gelaten waar we uiteraard ook alle aandacht aan geven). De spelers/speelsters worden namelijk gedurende het hele seizoen gevolgd en beoordeeld. Motivatie en gedrag zijn doorslaggevend bij twijfelgevallen. 

Bij de Dames en Meisjes in de breedteteams en bij de Jongste Jeugd in alle teams worden vriendschapsverzoeken meegenomen bij het samenstellen van de teams. Om vriendschappen binnen de club te bevorderen en elk kind gelijke kansen te bieden wisselen we binnen de Jongste Jeugd elk jaar teams.

In deze week vinden de laatste trainingen in de huidige teamsamenstellingen plaats. Op zondag 16 juni a.s. zullen de teamindelingen voor de Jongste Jeugd- en Juniorenteams worden gepubliceerd op het besloten gedeelte van de website, achter de login. Na bekendmaking van de nieuwe teams zal er nog 2 weken worden doorgetraind in de nieuwe samenstellingen of wordt er door de trainer/coach of teammanager een teamactiviteit georganiseerd. Nadere informatie over de trainingstijden volgt z.s.m. De indelingen voor de Heren- (H1, HJ1 en H2) en de Damesteams (D1, DJ1, D2 en DJ2) volgen een week later.

De keuzes in de teamindelingen zijn definitief. Vragen over de indeling kunnen alleen worden gesteld via een e-mail naar de betreffende lijncoördinatoren.

Lijncoördinatoren MO18, MO16 en MO14 - e-mail:[email protected]
Natasja van Dam, Elles de Bock en Lisa Dubois
(NB voor meisjes D/MO12, svp naar Jongste Jeugd sturen)

Lijncoördinatoren Jongens JO18, JO16 en JO14 - e-mail:[email protected]
Constant Vink & Tjeerd van der Mark

Lijncoördinatoren Jongens & Meisjes O12, O10, O9 en O8, Funkey en Tummen -
e-mail: [email protected]
Ronald Walthaus, Carolien Houwerzijl, Minou van Winsen, Joyce Lustberg en Kim Verschoor

Lijncoördinatoren Dames - e-mail:[email protected]
Natasja van Dam, Elles de Bock en Aletta Nieuwenhuijs

Lijncoördinatoren Heren - e-mail: [email protected]of [email protected]
Frans Duivenvoorden & Cees de Bruin

Nog even: ivm de herinrichting van de Spekkelaan is de familiedag en tevens de start van het seizoen 2024-2025 gepland op zaterdag 31 augustus 2024.

*Save the date*
Voor alle trainer/coaches op Junioren en Jongste Jeugdteams vindt er aan het begin van het seizoen weer een informatie- en inspiratiesessie plaats, en wel op zaterdag 24 augustus 2024. Nader bericht volgt maar noteer deze datum alvast in je agenda.

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.