header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie Jul
24

Teamindeling J018-1 en H025-1 en H2.

Hierbij vind je de teamindeling voor komend seizoen voor bovengenoemde teams. De samenstelling van de teams is een grote puzzel geweest. Het aantal spelers is te groot om over twee teams te verdelen en behoorlijk krap voor drie teams. Toch is er uiteindelijk gekozen voor het inschrijven bij de bond van drie teams. Deze keuze is gebaseerd op veel gesprekken en afwegingen. Uitgangspunt is altijd gebleven dat er voor ieder lid een goede en leuke plek moet zijn om te hockeyen. Daarbij is het ook voor de toekomst belangrijk dat er naast H1 een H025-1, H2 en Heren Veteranen team bij Hisalis blijft zodat er voor een speler van iedere leeftijd een team is.

Op basis van deze gesprekken, de selectietrainingen en overleg met de coach van J018-1 is onderstaande indeling gemaakt. We hebben ervoor gekozen een sterk H025-1 te maken. Daarnaast is een aantal bepalende jongens in J018-1 ingedeeld om dit team ook een goed seizoen te laten draaien en hebben we een aantal jonge jongens gezamenlijk in H2 geplaatst. Het team van Heren 2 lijkt wat groter dan H025-1 maar dat is niet zo. Een aantal spelers van H2 heeft aangegeven volgend jaar alleen te willen trainen of maar voor een beperkt aantal wedstrijden beschikbaar te zijn. 

Zoals de indeling nu is, zijn alle teams op papier net  voldoende bezet. Met elkaar moeten alle teams een goed seizoen kunnen draaien. We willen de jongens die nu in J018-1 zijn ingedeeld vragen of zij ook regelmatig beschikbaar willen zijn als Heren 2 of H025-1 toch een keer aanvulling nodig heeft. Daarnaast vragen wij aan H025-1 en H2 elkaar te helpen door soms een dubbele wedstrijd op zondag te spelen.

Vanuit Hisalis is onderstaande indeling nu definitief. 
Communicatie over de indeling kan alleen bij uitzondering via [email protected] of [email protected].

Wij wensen iedereen een goede, gezellige zomer en een sportief hockeyseizoen.
Bijlage

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.