header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie Jul
7

Update selectietrainingen HO25-1

Afgelopen week zijn er twee selectietrainingen gehouden waarin we waardevolle informatie hebben gekregen van met name gerenommeerde H1 en D1 trainers en waarnemers, en de huidige trainer van HO25-1.

Het uitgangspunt van de club blijft om iedereen te laten spelen, niet alleen voor komend seizoen maar ook voor de seizoenen erna! 

Op dit moment zijn we bezig met een eerste aanzet voor een H2 en een HO25-1 team. Er zijn nog wat losse eindjes en er moeten nog enkele conversaties plaatsvinden. Dus nog even geduld zodat we de teamindelingen met alle zorgvuldigheid kunnen afronden.

We willen alvast wel het volgende delen. We streven ernaar om een zo sterk mogelijk H2 én een zo sterk mogelijk HO25-1 te maken. Het belang van een H2 team leggen we nog even uit: als HO25-1 spelers de leeftijd van 25 jaar bereiken, bij uitzondering 27 jaar, dan willen we als club dat deze spelers kunnen blijven hockeyen. Naar H1 gaan lijkt onwaarschijnlijk en naar Heren Veteranen is wat aan de vroege kant. De enige manier om te kunnen blijven hockeyen is als we ervoor blijven zorgen dat er team zoals H2 is. En als we er nu aan werken om H2 ook nog eens sterker te maken, dan wordt die overstap van HO25 naar H2 een hele mooie. Goede trainingen voor beide teams zal prioriteit zijn.

We streven ernaar om voor eind volgende week de H2 en HO25-1 teams bekend te kunnen maken.

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.