header foto header foto header foto header foto
 
Wedstrijdverslagen H1/D1 Jun
15

HO25-1 kampioen & promoveert

Nieuws afbeelding

Op een middag, gebaad in het licht van een stralende zon, werd het toneel gezet voor de ultieme clash tussen Hisalis HO25-1 en Nieuwegein HO25-1. Het verschil was klein, slechts één punt, maar de inzet enorm:  de overgangsklasse.

De spanning was voelbaar, met adrenaline die door de aderen van de spelers stroomde. Ondanks het voordeel van het thuisveld en de door fakkels aangewakkerde steun van hun fans, kon Nieuwegein de blauwe golf van Hisalis niet weerstaan. Onze supporters, een muur van geluid en vastberadenheid, vulden de lucht. De kracht van de bloeiende tulp was voelbaar.

Do stond als een huis

De wedstrijd was een strijd van wilskracht, passie en ongeëvenaarde intensiteit. Uit de massa stegen twee helden op – Ties Flippo en Lucas van Riet, die het fort van Nieuwegein bestormden en Hisalis uiteindelijk naar een 2-0 overwinning leidden. Ties verraste de keeper van Nieuwegein met zijn onhoudbare stuitercorner. Thijs Legel wist in de laatste minuten haarscherp Lucas aan te spelen die richting het lege doel stormde en gracieus met bal en stick over de doellijn gleed (de doelverdediger was in een laatste wanhoopspoging van Nieuwegein gewisseld voor een 11e veldspeler).

 

Te midden van de roes van overwinning, schitterde één ster het helderst: Raoul Pannekeet.  onze onoverwinnelijke held, zijn prestatie verankerd in de annalen van Hisalis geschiedenis met de gouden tulp.  Met de zege op zak, explodeerde een golf van vreugde. Wij, Hisalis HO25-1, hadden ons pad naar de overgangsklasse beklonken. Het was meer dan een trofee, het was de bevestiging van een seizoen vol doorzettingsvermogen, saamhorigheid en pure onverzettelijkheid. Dit is het verhaal van onze glorieuze dag, een dag die voor altijd gegrift zal staan in de harten van elke Hisalis speler en supporter.

Tenslotte een dankwoord richting onze supporters:

Beste Hisalis-supporters,

Het afgelopen seizoen is een reis geweest die we nooit zullen vergeten. Van de eerste wedstrijd tot aan het zinderende slot in Nieuwegein, elke stap die we hebben gezet, elke overwinning die we hebben behaald, werd gedragen door jullie onverminderde steun.


In de aanloop naar de kampioenswedstrijd tegen Nieuwegein, heeft jullie prachtige motivatievideo ons de extra kracht gegeven om ons doel te bereiken. Het waren jullie stemmen, jullie bemoedigende woorden, die ons op dat moment de motivatie en vastberadenheid gaven om te strijden voor elke bal, elke meter, elke seconde op dat veld. Jullie waren onze twaalfde man, de wind onder onze vleugels. Jullie juichten bij elk doelpunt of poging daartoe,  jullie voelden elke tegenslag, en jullie waren er om ons op te tillen op het moment dat het er het meest toe deed. Jullie, onze supporters, hebben een integrale rol gespeeld in deze historische overwinning en het kampioenschap dat we samen hebben bereikt.

Dus aan ieder van jullie, zeggen wij een enorme DANKJEWEL. Dankjewel voor jullie onwankelbare geloof in ons team. Dankjewel voor jullie constante aanmoediging en onvoorwaardelijke liefde voor onze club. Dankjewel voor het deel uitmaken van deze onvergetelijke reis.

Wedstrijdverslag Tijs Elfering, foto’s: Sam Hoekstra en Tristan Beelen

PRCOM HC Hisalis

11 juni  2023

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.