header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie Mei
30

Proces teamindelingen

Nieuws afbeelding

Proces en tijdlijn teamindelingen Jongste Jeugd en Junioren 2023-2024


De Technische Commissie is alweer bezig met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen 2023-2024. Zo zijn bijna alle trainer/coaches voor volgend jaar bekend. Zij zullen een belangrijke rol gaan spelen bij de samenstelling van de teams. Voor alle lijnen zijn de teamindelingen een proces waar we altijd met grote zorgvuldigheid naar kijken. In dit bericht geven wij graag wat meer informatie over het proces en de tijdlijn.

In navolging van afgelopen jaren, zullen er geen selectietrainingen gehouden worden (met uitzondering van H1 en D1). In plaats van selectietrainingen hebben de ‘Tips en Tops’ van de trainers/coaches, evaluatiegesprekken en de gesprekken tussen lijncoördinatoren en de nieuwe trainers/coaches bewezen een prima basis te zijn voor het selecteren (een enkele uitzondering daar gelaten waar we uiteraard ook alle aandacht aan geven). De spelers/speelsters worden namelijk gedurende het hele seizoen gevolgd en beoordeeld. Wederom zullen motivatie en gedrag doorslaggevend zijn bij twijfelgevallen. Bij de Junioren in de breedteteams en bij Jongste Jeugd worden vriendschapsverzoeken ook meegenomen bij het samenstellen van de teams.

In de week van 12 juni a.s. vinden de laatste trainingen in de huidige teamsamenstellingen plaats. Op zondag 18 juni a.s. zullen de teamindelingen voor de Jongste Jeugd en de Junioren worden gepubliceerd op het besloten gedeelte van de website, achter de login. Na bekendmaking van de nieuwe teams zal er nog 2 weken worden doorgetraind in de nieuwe samenstellingen. Nadere informatie hierover volgt z.s.m. De indeling voor de senioren volgt later. Zaterdag 1 juli a.s. is de Familiedag en tevens de afsluiting van het seizoen 2022-2023.

De keuzes in de teamindelingen zijn definitief. Vragen over de indeling kunnen alleen worden gesteld via een e-mail naar de betreffende lijncoördinatoren.

 

Lijncoördinatoren Meisjes ABC - e-mail: [email protected]
Astrid van Leeuwen & Natasja van Dam

Lijncoördinatoren Jongens ABC - e-mail: [email protected]
Constant Vink & Tjeerd van der Mark

Lijncoördinatoren Jongens & Meisjes DEF -  e-mail:[email protected]
Ronald Walthaus, Elles de Bock, Lisa Dubois en Alex Westerink

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.