header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie Feb
11

Van de zaal weer naar het veld

Beste Hockeyvrienden,

Het zaalseizoen is alweer aanbeland in de laatste weken. Het weekend van 18 en 19 februari is het laatste competitie weekend. 

Vanaf maandag 13 februari gaan we de veldtrainingen weer hervatten. 
Sommige teams hebben in de week van 13 februari nog een zaaltraining staan omdat zij het laatste weekend nog een zaalwedstrijd hebben. De teams die in het laatste weekend nog een zaalwedstrijd hebben trainen die week 1x binnen en 1x buiten. Alle andere teams die geen zaalwedstrijd meer hebben in het laatste weekend trainen dan 2x buiten. Alles is weer terug te vinden in de team-app. 

In de week van de voorjaarsvakantie (27-02 t/m 05-03) wordt er niet getraind!
Maandag 6 maart worden de veldtrainingen dan weer hervat. 
Zaterdag 11 maart gaat de veldcompetitie weer van start. De KNHB is nog hard bezig met het speelschema. Zodra dit vrij komt worden de wedstrijden zo snel mogelijk door het wedsec ingepland. Dit zal naar verwachting rond 15 februari zijn.

Of de veldtrainingen elke dag door kunnen gaan in natuurlijk afhankelijk van het type neerslag en de temperatuur. Daarom raden we aan om elke dag de site te checken of er geen trainingen zijn afgelast. We zullen dit natuurlijk ook tijdig melden aan de trainers zodat zij snel het team via de app kunnen informeren.

Iedereen nog heel veel plezier de laatste weken in de zaal.

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.