header foto header foto header foto header foto
 
G-Hockey Dec
23

Rotary sponsort G-hockey Hisalis

Nieuws afbeelding

Op vrijdagavond 16 december hebben de Hisalis G-hockeyers Emma en Maxim een prachtige cheque in ontvangst mogen nemen van de Rotary Santa Run 2022 die werd georganiseerd door de Rotary Hillegom-Lisse-Bollenstreek. Tijdens deze Santa Run, een ‘fun run’ waarbij de deelnemers verkleed als kerstman een parcours lopen voor het goede doel, werd voor de G-hockey het geweldige bedrag van € 1.000,- bij elkaar gerend door tientallen zeer enthousiaste deelnemers. Ondanks de flinke kou hebben zij allemaal het parcours weten af te leggen en was de sfeer opperbest.


 Naast deze prachtige bijdrage voor de G-hockeyers van Hisalis werd ook de G-voetbal van SV Hillegom een cheque van ditzelfde bedrag aangereikt en was er voor het Duchenne Parent Project Spierdystrofie het zeer mooie bedrag van € 5.000,- beschikbaar.

 De G-hockeyers van Hisalis danken de Rotary hartelijk voor dit prachtige gebaar en zullen de bijdrage gebruiken om in het voorjaar een fantastische inloop-clinic te gaan organiseren voor alle geïnteresseerde kinderen en jong volwassenen uit de regio die mogelijk aan willen sluiten als speler bij de G-hockey van Hisalis.

Namens de G-hockeyers van Hisalis dank ik de organisatie van de Rotary maar vooral de hardlopende deelnemers en wens ik iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar! 

Maarten Knaap

G-hockey Hisalis

     

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

22-6 Hisalis Pubquiz