header foto header foto header foto header foto
 
Clubhuis en Bar Aug
17

Clubhuis gesloten! Houd jij hem open?

Nieuws afbeelding

Beste ouders van onze (jeugd)leden en senior leden,

Zaterdag 27 augustus en 3 september zal het clubhuis tijdens de oefenwedstrijden niet geopend zijn.

Waarom niet? 

We hebben echt met pijn in ons hart deze beslissing moeten nemen maar we moeten dit doen omdat de club helaas met een zwaar tekort aan barcoaches kampt (slechts 11). Voor Hisalis zijn de barinkomsten naast ons ledengeld en sponsorgelden de enige bron van inkomsten en we kunnen eigenlijk deze inkomsten dan ook niet missen, we zijn nu een financieel gezonde sportclub en willen dat graag zo houden zodat we materialen kunnen vernieuwen wanneer nodig, onderhoud aan de velden kunnen betalen etc. Wanneer er niks verandert zal de consequentie zijn dat we vaker dicht moeten tijdens competitiedagen en dat is toch niet wat we met zijn allen zouden moeten willen.

Waar we wel naar toe willen is een grote groep van barcoaches zodat we allemaal maar 1 of 2 keer in het voorjaar en 1 of 2 keer in het najaar aan de beurt zijn en niet 4 of 5 keer zoals nu het geval is. Onze huidige barcoaches hebben namelijk ook een drukke baan en sommigen hockeyen er ook nog bij. 

We hebben meer dan 600 leden bij Hisalis dan moet het toch lukken om een groep van ongeveer 30 mensen bij elkaar te krijgen? Als dat lukt kunnen we er zelfs naar toe dat je de dag verdeelt over meerdere barcoaches dan 2 nu waardoor je dienst een stuk korter wordt. Als ouder of senior speler draai je toch al bardiensten als het goed is, het verschil met een barcoach is echt niet groot. Het enige verschil is dat je de barmedewerkers helpt, uitlegt en in overleg bekijkt waar iemand graag wil staan. Je hoeft dan natuurlijk geen andere bardiensten meer te draaien.

Kom op, meld je nu aan, Hisalis heeft jullie nodig!!! Dit kan via [email protected] of via 06-15156660.

Barcoaches Hisalis

Gerelateerde nieuwsberichten

Barcoaches gezocht

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.