header foto header foto header foto header foto
 
Clubhuis en Bar Aug
4

Plan je bardienst in voor 2022-2023

Beste hockeyleden en ouders,

 

Misschien zit jij nu wel lekker met het gezin voor je tent in Italië, wandel je in de Alpen, waan je je in tropische oorden of ben je wellicht nog of weer aan het werk…. Hoe dan ook, terwijl velen onder ons nog aan het genieten zijn van de zomervakantie, worden ondertussen alweer de eerste (oefen)wedstrijden ingepland en maken we ons achter de schermen klaar voor het nieuwe hockeyseizoen 2022-2023. 


Plan je in voor de bardiensten

Vanaf zaterdag 27 augustus worden de eerste oefenwedstrijden gespeeld en dan zal de bar in ons gezellige clubhuis ook weer opengaan. Waar je je ter wereld op dit moment ook bevindt, je kunt je via de Hisalis App vanaf nu weer inplannen voor de bardiensten voor komend seizoen. Hoe sneller je jezelf inplant, hoe groter de keuze natuurlijk nog is!

 

Twee bardiensten per jaar per lid

Onze club draait volledig op vrijwilligers. Om te zorgen dat we iedereen van een bakje koffie, thee of ander verfrissend drankje of lekker hapje kunnen voorzien, hebben we alle hulp nodig van de ouders van leden en de senioren leden zelf. We vragen daarom alle leden (van zowel de junioren als seniorenteams!) twee keer per jaar per lid bardienst te draaien. 

 

Ben je 16 jaar of ouder? Plan jezelf dan in voor bardienst!

Hoe leuk is het om samen met een teamgenootje achter de bar te staan?! Als je 16 jaar of ouder bent, mag je jezelf inplannen op de zaterdag of de zondag. Doet jouw vader of moeder bijvoorbeeld al veel vrijwilligerswerk voor de club, dan kun je deze taak mooi van ze overnemen (dat kunnen ze vast waarderen;-). We zullen de coaches en teambegeleiders van de seniorenteams ook vragen om jullie hierop te attenderen. Het is maar 2 keer per jaar en we kunnen jullie hulp heel goed gebruiken! 

 

LET OP! Op dit moment staan alle zaterdagen tot het zaalhockeyseizoen in de planning. De wedstrijden op de zondagen zijn aan het einde van de zomervakantie bekend. Wil jij graag op een zondag je bardiensten draaien, wacht dan nog even met invullen. Zodra de zondagen in de planning staan, volgt er een bericht.

 

Hoe plan je een bardienst in?

Via de Hisalis app kun je je indelen voor een bardienst. Ga naar Hisalis App en dan naar Meer/ Plan uw dienst en plan jezelf in op een geschikt moment. We verwachten van alle leden dat er twee diensten per lid per jaar wordt gedraaid. Heb je twee kinderen, dan betekent dat 4 bardiensten per jaar. Je kunt het natuurlijk spreiden over het jaar heen, maar ook twee diensten achter elkaar draaien. Ben je 16 jaar of ouder, dan mag je zelf bardienst draaien. Zowel op zaterdag als zondag. 

 

Wat als er niet genoeg mensen ingepland staan?

Meestal krijgen we alle bardiensten goed bezet. Toch komt het weleens voor dat er open plekken zijn op een zaterdag of zondag. In dat geval plannen wij zelf mensen in. Dit laten wij je via de mail weten. Word jij door ons ingepland en kan je onverhoopt niet, dan zul je zelf voor vervanging moeten zorgen. Om te voorkomen dat dit gebeurt, is het dus het handigst als je zelf al tijdig je bardiensten inplant.

 

Barcoaches gezocht!

De bardiensten worden altijd gedraaid onder leiding van een barcoach. We hebben een leuke en supergezellige pool met barcoaches, maar zijn naarstig op zoek naar nog meer barcoaches! Als barcoach open je de bar, verdeel je de taken en zorg je voor het reilen en zeilen achter de bar. Je hoeft hier overigens geen horeca- of leidinggevende ervaring voor te hebben. Het is gewoon een leuke vrijwilligerstaak waar je ons als club heel erg mee kan helpen en blij mee maakt! Als barcoach draai je zo’n 4 tot 6 ochtend- of middagdiensten (wat jouw voorkeur heeft) per jaar. Je hoeft dan natuurlijk geen bardiensten meer te draaien. De barcoachdiensten vervangen dus de gewone bardiensten. Lijkt het je leuk om barcoach te worden? Stuur dan een mail naar [email protected]

 

Wat nog meer handig is om te weten:

  • Een bardienst kun je tot drie weken voor de ingeplande datum zelf wijzigen, daarna niet meer;
  • Kun je zelf onverwacht geen bardienst draaien (binnen drie weken voor je dienst) dan moet je zelf een vervanger zoeken. Wil je dit doorgeven aan [email protected]? Dan passen wij het schema aan.
  • Seniorenleden mogen geen bardienst tijdens hun eigen teamwedstrijd draaien;

 

Ik wil jullie alvast bedanken voor jullie medewerking en wens jullie allemaal nog een hele fijne en zonnige zomer!

 

Heb je vragen? Stuur mij gerust een mail via het emailadres: [email protected]

 Zonnige groet,


Judith de Krijger

Barplanning Hisalis

 

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.