header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Mei
19

Inschrijving Hisalis Familiedag geopend!

Nieuws afbeelding

Het gezelligste familie evenement van het jaar is weer in zicht. De Hisalis Familiedag! Hét hockeytoernooi voor alle leeftijden, voor alle niveaus en vooral voor veel gezelligheid. De Hisalis Familiedag vindt dit jaar plaats op zaterdag 2 juli. De inschrijving voor de Familiedag is vanaf vandaag geopend. Wees er snel bij, want er is een maximum aan het aantal teams dat kan mee doen!

 

De Hisalis Familiedag, wat is de bedoeling?

Met een team van minimaal 8 spelers speel je gedurende de hele dag een aantal potjes hockey. Of je nu een dreamteam samenstelt met een stel stoere jongens, een funteam met hockeyvrienden of een team met vaders, moeders en kids. Alles mag! Je speelt deze dag voornamelijk tegen teams van hetzelfde niveau, waardoor een potje hockey voor iedereen leuk is. Hockeyervaring is dus zeker niet noodzakelijk! 

 

Het programma

We hebben net als vorig jaar weer een leuke invulling van de dag. Zo komt er weer een chill-zone voor de kinderen waar ze zich volop kunnen vermaken tussen de wedstrijden door. Voor de volwassenen gaat in de loop van de dag de gezellige borrelbar open. Er is leuke muziek. En aan het einde van de dag staat het Foodplein weer op het terrein vol lekkernijen.

 

Het officiële dagprogramma volgt nog. Maar houdt alvast rekening met deze tijden.

 

Om 9.20 uur starten de eerste wedstrijden. Start jij om 9.20 uur? Zorg dat je ruim op tijd aanwezig bent met jouw team. Overigens starten niet alle teams meteen om 9.20 uur. Je krijgt je wedstrijdschema een paar dagen voor het toernooi gemaild. Kijk goed wanneer jullie eerste wedstrijd begint en zorg dat je met jouw team ruim op tijd aanwezig bent, zodat jullie op tijd zijn om de eerste wedstrijd te spelen!  

 

Inschrijven voor het familietoernooi doe je online!

Op de Hisalis Familiedag website (het handigst is op een laptop of computer) kun je je met je team inschrijven voor het 8 tegen 8 familietoernooi, maar ook voor een heerlijk avondmaal. Op het foodplein maken onze sponsoren Keurslager Clemens, Eetcafé Lef en Trattoria Panini een aantal overheerlijke gerechten klaar. Eet je gezellig een hapje mee? Schrijf je dan tegelijk met het familietoernooi ook in voor het avondeten. 

 

Let op!

Om zoveel mogelijk Hisalissers te kunnen laten meedoen aan de Familiedag, moet minimaal de helft van jouw team bestaan uit Hisalis leden, familie van Hisalis leden of vrijwilligers van Hisalis. Jouw inschrijving is pas definitief als je een bevestigingsmail van ons hebt ontvangen. 

 

De kosten per persoon voor het toernooi en het avondeten zijn:

Diner en Toernooi € 20,00

Kindermenu (t/m 12 jaar) en Toernooi € 15,00

Alleen Diner € 12,50

Alleen Kindermenu € 7,50

Alleen Toernooi € 7,50

 

Je betaalt alles met pin!

Gedurende de hele dag betaal je alles met pin. Denk aan koffie, een broodje, een drankje of iets anders lekkers uit de bar. Neem je pinpas dus mee;-) 

Voor het avondeten is dit anders. Schrijf je je in voor het avondeten, dan krijg je bij aanmelding van je team op de dag zelf ook in een envelop de speciale eetbonnen. Deze bonnen zijn alleen op het foodplein in te leveren. 

 

Wil je meedoen? Volg dan deze stappen:

1.      Stem met je familie en vrienden af wie in jullie "dreamteam” zitten;

2.      Bedenk een leuke teamnaam;

3.      Kies een captain/aanvoerder;

4.      Deze captain/aanvoerder schrijft het team zsm in. Er kan een maximum aan teams mee doen. Schrijf je dus op tijd in, want vol = vol. 

5.      Stem onderling de teamkleding af, alles mag! Hier zijn natuurlijk ook weer bonuspunten mee te verdienen.

6.      Ga naar de speciale website voor de Hisalis Familiedag en schrijf het team in. Hisalis Familiedag

 

Er kan een maximum aan teams meedoen! Schrijf je dus op tijd in. Vol = vol!

 

Iedereen is welkom

De organisatie deelt de teams in op niveau. Je ontvangt een bevestiging van de inschrijving. 

 

Als laatste: roken en eigen drank niet toegestaan

Bij het familietoernooi staat de sfeer en de gezelligheid natuurlijk voorop! We gaan ervan uit dat iedereen alle regels respecteert. Roken mag niet op het hockeyterrein en zelf alcohol meenemen is uit den boze. Dit wordt ingenomen. En dat zou zonde zijn, toch? Een open deur, maar als je jonger bent dan 18 jaar, dan is het drinken van alcohol zoals je weet niet toegestaan. Ook daar wordt op gecontroleerd. We hopen dat jullie je inschrijven en er bij zijn met de afsluiting van weer een prachtig hockeyseizoen! 

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.