Wedstrijdverslagen H1/D1 Maa
28

D1 wint thuis van Baarn met 2-0

Nieuws afbeelding

Op zondag 27 maart speelde Dames 1 tegen Baarn. Vol goede moed, want het was een zonovergoten dag en daarnaast ook nog Super Sunday. Hisalis kwam wat traag op gang maar in het tweede kwart werden mooie kansen gecreëerd en dit leidde tot een aantal strafcorners. Voor de rust werd er een variant gespeeld welke Tess van Bochove wist te scoren uit de rebound.

Hisalis zette de goede lijn door en was de partij met de overhand. Baarn wist de druk af en toe op te voeren door te counteren, maar dit werd door de verdediging van Hisalis goed opgelost. Na de rust kwamen er meerdere kansen aan de kant van Hisalis. Vlak voor het einde van de wedstrijd werd een strafcorner mooi benut door Jolien van Schieveen, wat een einduitslag van 2-0 als resultaat had. Een geslaagde dag voor de thuisploeg, die ervoor zorgde dat de 3 punten in Lisse bleven.

Verslag D1: Lindy Out
Foto’s D1: Sam Hoekstra