header foto header foto header foto header foto
 
Arbitragecommissie Feb
17

Fluiten? Deel jezelf in!

Het zaalseizoen is inmiddels bijna afgesloten en de lentecompetitie staat klaar om te gaan beginnen. Dit betekent dat ook de arbitragecommissie weer aan de slag gaat!

Wij gaan vanaf zaterdag 19 februari weer wedstrijden indelen en doen dit ongeveer 2 weken voor aanvang en herhalen dit dan elke week.
Langzaam zullen de wedstrijden weer op tijd worden ingedeeld en is het mogelijk om je voor een wedstrijd in te delen. Doe dit ook zo veel mogelijk zelf! Zo voorkom je dat je wordt ingedeeld wanneer je eigenlijk niet kunt en kun je wedstrijden fluiten die je ook wilt fluiten met wellicht een teamgenoot of bekende.

Wil je weten hoe je dit doet? Kijk dan deze video met uitleg,Wanneer je, jezelf hebt ingedeeld of je bent door de arbitragecommissie ingedeeld en het schikt niet, dan moet je zelf voor vervanging zorgen. Wij kunnen wel voor lijsten zorgen met scheidsrechters die ook de wedstrijd kunnen fluiten. 

Gedurende het seizoen wordt van je verwacht dat je 5-7 wedstrijden fluit. Wanneer je inlogt op de site, kun je via "club” en vervolgens "arbitrage” zien welke wedstrijden je al hebt gefloten en waarvoor je bent ingedeeld. Het gaat hier om de wedstrijden die in Lisa op jouw naam staan. 
Wedstrijden worden in Lisa geregistreerd op naam van degene die het dwf afrondt. Wanneer iemand anders voor jou een wedstrijd heeft gefloten en het dwf heeft afgerond, dan wordt deze dus niet bij jou geteld. Behalve wanneer je dit voor de wedstrijd aan ons hebt doorgegeven, want dan registeren we de wedstrijd op jouw naam. Vergeet dit dan ook niet door te geven.

We wensen jullie allemaal een leuke lentecompetitie toe!

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.