header foto header foto header foto header foto
 
Hisalis 50 jaar Feb
2

Jubileum Pubquiz - uitgesteld

Nieuws afbeelding

**UPDATE**

Er is besloten om de Pubquiz voorlopig even uit te stellen. De verwachting is dat we binnenkort weer gezellig een live Pubquiz kunnen organiseren en dat lijkt ons veel leuker. De winterborrel gaat natuurlijk wel gewoon door! Jullie horen snel wanneer de Pubquiz wel is. 


**Oorspronkelijk bericht**

Het jubileumjaar van HC Hisalis zou niet compleet zijn zonder een Pubquiz! Na een gezellige winterborrel in de middag van zaterdag 19 februari, kunnen de leden zich klaar gaan maken voor de jubileum pubquiz in de avond. Deze quiz zal natuurlijk deels in het teken staan van ons 50 jarige bestaan, maar er zullen ook genoeg andere vragen over algemene zaken, geografie, muziek en sport aan bod komen.


Met de huidige maatregelen is het nog niet mogelijk (en verstandig) om deze quiz live te houden in ons clubhuis, dus daarom is voor nu gekozen voor een online editie. Mocht het toch mogelijk zijn om allemaal samen te komen, dan zullen wij de pubquiz natuurlijk naar ons clubhuis verhuizen en jullie daar verwelkomen.


Meedoen kan als volgt:

  • Maak een team van 4 tot 6 personen en bedenk een teamnaam
  • De teamcaptain geeft zich op via [email protected] en geeft de teamnaam, deelnemers en 06-nummer door
  • Later krijgt de teamcaptain de link naar de livestream. Het plan is om deze pubquiz via Zoom of Youtube uit te zenden.


De quiz zal beginnen om 20:00 en er zijn natuurlijk weer mooie prijzen te winnen.


Zien wij jou zaterdag de 19e ook?


Alvast veel succes!


De quizmastersSponsoren

App Android App IOS