header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie Nov
27

Alle trainingen afgelast voor de komende 3 weken maar wel start zaalcompetitie.

In navolging op de aangekondigde nieuwe richtlijnen en maatregelen voor de sport (na 17 u niet meer sporten), ziet de Technische Commissie zich helaas genoodzaakt om voor de komende drie weken alle trainingen af te gelasten. Het trainingsschema is van de site gehaald voor de komende 3 weken. Het is niet de bedoeling dat men op eigen gelegenheid naar de club komt na 17 u om ‘vrij te spelen’. Dit geldt voor jong en oud.


Gelukkig kunnen we dit weekend nog wel de veldcompetitie voor de winterstop afmaken. De KNHB heeft ook aangekondigd de zaalcompetitie door te laten gaan. Zie https://hockey.nl/nieuws/de-sport/knhb-over-avondlockdown-zaalhockeycompetitie-gaat-door.


Ongetraind zaalwedstrijden gaan spelen is ongekend en zal voor vele teams een uitdaging worden. Blijven sporten blijft goed voor iedereen, echter niemand zit te wachten op meer blessures. Daar moeten we met zijn allen, trainer/coaches en spelers/speelsters de juiste balans in zien te vinden.


We zullen de ingeplande zaal & sportschool trainingen tot en met 19 december uit het systeem halen. Het hele trainingsschema was klaar tot en met 19 Februari, maar omdat we ook niet weten of we na 19 december weer volop mogen trainen gaan we de planning nu van week tot week maken. Het streven is wel om daarin 2 weken vooruit te blijven lopen zodat de trainingen 2 weken van te voren in de app bekend zijn. Een andere reden waarom we dit doen is dat in het hele wedstrijdschema wat al klaar was aanpassingen gedaan kunnen worden doordat er misschien wedstrijden verplaatst moeten worden vanwege de deadline van 17:00. Controleer daarom alt​ijd de avond van te voren het programma inde standenmotor van de KNHB. Hier staan altijd de laatste aanpassingen, door tijdsoverbrugging is de Hisalis app niet altijd de meeste actuele informatie.Graag vragen we nog even aandacht voor onderstaand citaat van de KNHB.

Voor de zaal geldt – in tegenstelling tot op het veld – dat alle spelers van achttien jaar en ouder verplicht een coronatoegangspas moeten tonen bij het betreden van de accommodatie. Dit geldt niet voor coaches en vrijwilligers in functie (waaronder bijvoorbeeld zaalwachten). Publiek is niet welkom, een uitzondering wordt gemaakt voor rijouders. De KNHB benadrukt dat de 1,5 meter buiten het veld in acht moet worden genomen.

Hoe we bovenstaand voor onze teams met zaaldienst gaan inrichten gaan we nog met het bestuur bespreken. Daar komen we zo snel mogelijk op terug.


Zaalcontributie.
Omdat wij op dit moment nog niet weten hoe het allemaal gaat lopen met de zaalhockey zullen we de contributie inning uitstellen tot de 1ste week van Januari.


Laten we hopen op betere tijden over 3 weken.Technische Commissie &Zaalcommissie

Hc Hisalis

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.