Wedstrijdverslagen H1/D1 Nov
14

D1 niet door in Silver Cup en verlies tegen IJburg

Nieuws afbeelding

Vrijdagavond verloor Dames 1 met 1-6 van Alkmaar dus daar eindigde het Silver Cup-avontuur voor Hisalis. Zondag stond het team klaar om weer te knallen voor de punten in de normale competitie, ditmaal werd het eerste damesteam van IJburg ontvangen in Lisse.

Na een rommelige en slappe eerste helft waar helaas in het tweede kwart een tegendoelpunt voor IJburg uit voortkwam, begon Hisalis scherper en beter aan het derde kwart. Ze creëerden meer kansen en haalden wat corners. Helaas leidde dit niet tot een doelpunt voor de thuisploeg. In het vierde kwart probeerde Hisalis het goede spel van bet derde kwart voort te zetten. Dit lukte helaas niet, met misschien toch nog wat vermoeidheid in de benen van de wedstrijd van vrijdag en een wat gehavende selectie viel in het 4de kwart de 0-2 voor IJburg.

Wedstrijdverslag: Jolien van Schieveen

Foto’s: Sam Hoekstra