header foto header foto header foto header foto
 
Clinics Sep
27

Jonger Oranje Hockey komt naar Hisalis

Nieuws afbeelding

Misschien hebben jullie het al gezien op onze socials, maar in de herfstvakantie (woensdag 20 oktober) komt Jonger Oranje Hockey naar Hisalis toe. Jonger Oranje Hockey is een nieuw concept in de hockeywereld en is over komen waaien uit het voetbal, waar het al jaren een groot succes is. Bij Jonger Oranje krijgen jeugdspelers met de leeftijd 9-16 jaar de kans om inzicht te krijgen in hun hockeyvaardigheden met als doel jezelf bewijzen en weten waar jij jezelf kunt verbeteren om de absolute top te kunnen halen. Denk hierbij aan snelheid, dribbelen, precisie, reactievermogen en schotkracht. Jonger Oranje Hockey is in samenwerking met BP College.

HC Hisalis is trots te mogen melden dat wij de eerste club zijn waar het eerste Jonger Oranje TestCenter plaats zal vinden en wel op woensdag 20 oktober.


Hoe werkt het precies?


Maak online de gratis "TalentScan Self-Assessment”. Dit mag je uiteraard alleen doen, maar ook met de hulp van je ouders. Dit vormt de basis voor jouw eigen hockeyprofiel en geeft al een inzicht in waar jij jezelf kan verbeteren.


Geef je op voor een van de "TalentScan Testcenters” van Jonger Oranje Hockey. Hier mag je echt met bal en stick aan de slag en worden jouw vaardigheden beoordeeld door verschillende trainers. Tijdens het Jonger Oranje TestCenter zal er een hoofd beoordelaar zijn, dit is een speler van een hoofdklasse club, bijvoorbeeld Mirco Pruyser of Billy Bakker. Zij zullen met hun team ervoor zorgen dat jij de juiste beoordeling krijgt.


Na afloop van het Jonger Oranje TestCenter wordt jouw spelersrapport toegevoegd aan jouw TalentScan-profiel en kun je direct beginnen met een plan om jezelf te verbeteren!


Het JO TestCenter programma


Zoals hierboven aangegeven staan bij de Jonger Oranje TestCenters plezier, vriendschap en talent(ontwikkeling) centraal. Jonger Oranje helpt jou om een nóg betere hockeyer te worden en laat jou een fantastische hockeydag beleven onder toeziend oog van trainers van de beste clubs.


Je leert snel je teamgenootjes kennen en samen hockey je lekker de hele dag wedstrijdjes tijdens het grote 4 tegen 4 toernooi. Aan het einde van de dag worden de winnaars van elke poule gehuldigd op het mooie Jonger Oranje podium!


09.00 uur – Aanmelden spelers in de kleedkamers

09.30 uur – Start programma (opkomst & warming-up)

10.00 uur – Programma (Testen & Toernooi)

11.30 uur – Pauze (lunch niet inbegrepen)

12.00 uur – Hervatting Programma (Testen & Toernooi)

13.30 uur – Uitreiking certificaat & huldiging winnaars

14.00 uur – Einde Jonger Oranje TestCenter


Bij de prijs (€49,95) zit inbegrepen:

  • Certificaat van deelname
  • Jonger Oranje self-assessment

 

Ben jij enthousiast geworden en wil je hier graag aan meedoen? Ga dan naar https://www.jongeroranjehockey.nl voor meer informatie en schrijf je in!

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

22-6 Hisalis Pubquiz