header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie Mei
15

Geen Selectie Trainingen voor Junioren!

Achter de schermen wordt al enige tijd hard gewerkt aan de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Zo ook aan het samenstellen van de teams voor het seizoen 2021-2022. Voor alle lijnen een proces waar we altijd zorgvuldig mee omgaan. Zo ook dit jaar, binnen de mogelijkheden die er nu bestaan. In dit bericht geven wij graag wat meer informatie over het proces en de tijdslijnen.

 

Gezien de situatie waarin we verkeren heeft de Technische commissie, in overleg met het bestuur, besloten net als vorig jaar geen selectietrainingen af te nemen. We vertellen graag hoe de teamindelingen dan tot stand zullen komen.

De input van coaches, trainers, veld- en lijncoördinatoren is bij het samenstellen van de teams van groot belang. De afgelopen maanden hebben wij gelukkig wel kunnen trainen en onderlinge wedstrijden kunnen spelen en is er door de lijn- en veldcoördinatoren en de trainers gekeken naar de individuele spelers en speelsters. Ook de input van de trainers en coaches (Tips en Tops) van het seizoen evenals de vriendschapsverzoeken worden meegenomen.

 

 

In de week van 21 juni a.s. vinden de laatste trainingen in de huidige teamsamenstellingen plaats. In het weekend van 26 en 27 juni a.s. (na de laatste speeldag van de Regio Competitie) zullen de teamindelingen voor de Jongste Jeugd en de Junioren worden gepubliceerd op het besloten gedeelte van de website. Na bekendmaking van de nieuwe teams zal er nog 1 week worden doorgetraind in de nieuwe samenstellingen. Nadere informatie hierover volgt z.s.m. De indeling voor de senioren volgt later.

 

De keuzes in de teamindelingen zijn definitief. Vragen over de indeling kunnen alleen worden gesteld via een e-mail naar de betreffende lijncoördinatoren.

 

 

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.