header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Sep
21

Zonnig openingsweekend nieuwe veld Hisalis

Nieuws afbeelding

Afgelopen weekend organiseerde Hockeyvereniging Hisalis van 18-20 september diverse activiteiten om de opening van het nieuwe waterveld te vieren. Door de Coronaregels moest het programma wel aangepast worden en konden minder bezoekers dan gewenst ontvangen worden ook wegens de 1,5 meter regel.

 Vrijdagavond was er de openingswedstrijd tussen Heren 1 en een team van Oud Heren 1 spelers, het verslag hierover staat apart vermeld.

 Zaterdag gaf de spits van Oranje Dames en HC Den Bosch Dames 1, Frédérique Matla, enkele leuke clinics voor de jeugdteams. Dit was een mooie kans om training te kunnen krijgen van een heuse international.


Zondag was de officiƫle opening va het nieuwe waterveld tussen de wedstrijden van Dames 1 en Heren 1 door. Oud Hisalis voorzitter Jan Karel Sterkenburg en Riet Austie werden in het zonnetje gezet voor hun niet-aflatende werkzaamheden om het nieuw veld te realiseren in goed overleg met de Gemeente Lisse

 Wethouder van Sport Jeanet van der Laan en Wethouder van Financien Kees van der Zwet werden door Hisalisvoorzitter Olaf Flippo bedankt voor de goede samenwerking  de afgelopen jaren waardoor uiteindelijk dit prachtige waterveld gerealiseerd kon worden waar de vereniging erg blij mee is. 

Na het onthullen van de naam van het nieuwe veld, Het Wereld Wijnen veld,  werd de officiĆ«le opening verricht door Jeanet van der Laan door middel van het doorknippen van een lint en het nemen van strafballen door Jeanet van der Laan en de hoofdsponsors van Hisalis.


Na de opening konden de bezoekers de wedstrijd van Heren 1 bekijken. Mede door het stralende weer was het een prachtig weekend om op terug te kunnen kijken.


Foto's: Auke Hoekstra

Caroline van den Bosch

PRCOM HC Hisalis

 

 

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.