header foto header foto header foto header foto
 
Clubhuis en Bar Sep
11

Gezocht: Corona Hosts!

Nieuws afbeelding

Beste leden,

De competitie is afgelopen zaterdag goed van start gegaan, met positieve reacties over de ontvangst op ons park. Het bestuur heeft hierin de rol genomen om bezoekers welkom te heten en te wijzen op en/of helpen met het registreren conform de verplichte COVID richtlijnen.

We willen deze service de komende weken graag blijven aanbieden om te zorgen dat iedereen bekend raakt met de maatregelen en we kunnen zorgdragen dat we tot het einde van de competitie kunnen en mogen blijven spelen. Vandaar dat we op zoek zijn naar vrijwilligers die willen helpen in de rol van Corona Host op de wedstrijddagen.

In tegenstelling tot de bardiensten wordt je hier niet verplicht voor ingedeeld, het is op vrijwillige basis. Echter telt het wel mee als een bardienst. Je kan je aanmelden voor een Corona Host dienst op dezelfde wijze als voor een bardienst, via de Hisalis app. Als je je reeds via Jocelyn hebt aangemeld dan hoef je niets te doen.

We hopen op jullie medewerking!

PS de bardiensten planning wil nog niet erg vlotten. Dat betekent dat heel veel mensen door ons ingepland worden en dat is voor niemand wenselijk. Dringend verzoek dus om z.s.m. zelf je verplichte bardiensten in te plannen (of als Corona Host aan de slag te gaan).

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.