header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie Jul
31

Start Trainingen Seizoen 20 - 21.

Over een 3 weken gaan de eerste teams alweer starten met de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. De start van de competitie zal zijn in het weekend van 5 en 6 september. De MB1 start, omdat zij in de "subtop" spelen in het weekend van 29 & 30 augustus.

 

Door de aanleg van het nieuwe waterveld hebben we de eerste weken helaas maar de beschikking over 2 velden. Dat betekend dat we de eerste weken de ruimte moeten verdelen en elk team 2 x per week 1 uur traint. Met uitzondering van de (meeste) senioren omdat zij altijd in de laatste shift starten. We verwachten dat we uiterlijk maandag 14 september weer de beschikking hebben over 3 velden. We zullen vanaf maandag 14 september gaan werken met een 2 wekelijks roulatie programma van het trainingsschema. Dit doen we omdat ieder team de mogelijkheid moet krijgen om op het nieuwe waterveld te trainen. Het veld wisselt dus steeds, de trainingstijden NIET. Kijk dus altijd in de app, voordat je naar de training gaat op welke veld je moet trainen!!

 

Hieronder in het overzicht is te zien wanneer welk team bij ons gaat starten met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen.

 

H1 en D1 wordt bepaald door de trainer/coach.

 

Week: 34
DJ1
JA1, JA2
JB1
JC1 & JC2
MA1, MA2
MB1, MB2
MC1, MC2

 

Week: 35
H2, DJ2
JD1
MD1, MD2
MA3 t/m MA5
MB3 t/m MB6
MC3 t/m MC4

 

Week: 36 (start scholen)
MD3 t/m MD4
M8E, M6E, MF
J8E, J6E, JF
Tummen & Funkey

 

Geniet allemaal nog van de vakantie en rust nog even goed uit. We zien jullie dan hopelijk allemaal weer uitgerust op de eerste training.Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.