header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie Jun
5

Geen selectietrainingen

Het moge duidelijk zijn dat het hockeyseizoen in alle opzichten anders dan anders was. Geen kampioenen, geen toernooien en aangepaste trainingen. Het einde van dit seizoen 2019-2020 is in zicht. In de week van 15 juni a.s. vinden de laatste trainingen in de huidige teamsamenstellingen plaats. Na bekendmaking van de nieuwe teams zal er nog worden doorgetraind in de nieuwe samenstellingen. Nadere informatie hierover volgt z.s.m.

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Zo ook aan het samenstellen van de teams voor het seizoen 2020-2021. Voor alle lijnen een proces waar we altijd zorgvuldig mee omgaan. Zo ook dit jaar, binnen de mogelijkheden die er nu bestaan. In dit bericht geven wij graag wat meer informatie over het proces en de tijdslijnen.

 
Plezier in hockey vinden wij als club belangrijk. Plezier groeit als je in een team speelt waarin de verschillende spelers een vergelijkbaar niveau hebben op het gebied van techniek, tactiek en motivatie. 
 
Proces
Gezien de situatie waarin we verkeren heeft de Technische commissie, in overleg met het bestuur, besloten dit jaar geen selectietrainingen af te nemen. We vertellen graag hoe de teamindelingen nu tot stand zullen komen.
De input van coaches, trainers, veld- en lijncoördinatoren is bij het samenstellen van de teams van groot belang. De afgelopen weken hebben wij gelukkig weer kunnen trainen en is er weer gekeken door coördinatoren en trainers naar de individuele spelers en speelsters. Ook de input van de trainers en coaches (Tips en Tops) van het eerste deel van het seizoen evenals de vriendschapsverzoeken worden meegenomen. Spelers en ouders mogen ervan uitgaan dat de teamindeling objectief en door mensen met kennis van zaken wordt gemaakt.

 
 
Publicatie teamindelingen Jongste Jeugd en ABCD
In het weekend van 20 en 21 juni a.s. zullen de teamindelingen voor de Jongste Jeugd en de Junioren worden gepubliceerd op het besloten gedeelte van de website. De indeling voor de senioren volgt later. De keuzes in de teamindelingen zijn definitief. Vragen over de indeling kunnen alleen worden gesteld via een e-mail naar de betreffende lijn coördinatoren.

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.